Vierailija

Tilasin ensimmäistä kertaa Matsmartista kaikenlaista. Jos ja kun tällainen toiminta lisääntyy ja valikoima monipuolistuu, aion täyttää kodin varastot kaikenlaisella hävikkiruoalla.

Sivut

Kommentit (37)

Vierailija

Löysin nuo viime viikolla ja tilasin perjantaina 19 kiloa. Meni tosi paljon aikaa, kun vertailin hintoja. Jotkut tuotteet olivat alennuksessakin joko saman hintaisia tai kalliimpiakin kuin esim. Prismassa (koska ovat siis ruotsalaisia, ei suomalaisia). Tilasin puurohiutaleita, välipalapatukoita ja miehelle energiapatukoita isoja määriä, koska ne säilyy. Sitten oli jotain 15 sentin ruokakermoja ja jopa ilmaisia juttuja (1 per asiakas) sellaisissa tuotteissa, joissa päivämäärä oli jo mennyt.

Olispa kiva, että tällainen yleistyisi. Henkilökohtaisesti mua ei haittaa, että joku "vetää välistä", kunhan mäkin saan halvemmalla :D

Vierailija

Joo olis kiva kun näitä olisi lisää ja Suomessakin! Ostin taaperolle välipaloiksi niitä imeskeltäviä hedelmäsoseita, vaippoja ja karkkia.

Matsmartilla postikulut 6,90 ja Fiksuruoka 4,90 20 kiloon asti. Kyllä saa hyvät alennukset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Suomessa on myös fiksuruoka.fi. Mutta sama ongelma vaivaa molempia sivustoja, normaalihinnat joista alennetaan on mielikuvituksellisia. Esim. matsmartissa on tällä hetkellä bounty sukaapatukka 51% alennuksessa hintaan 0,49 euroa (ohjehinta 0,99 eur). Prismassa sama tuote normaalisti hintaan 0,62 euroa.

Toistaiseksi en ole löytänyt niin hyviä tarjouksia, että olisin jaksanut tilata mitään.

Ostaja

Aika kalliita on hinnat matsmart:ssa ja postikulut 7e tulee päälle. Alennukset pitäisi olla kunnollisia ja kaikki tuotteet halvalla n. 0,5-1e. Vanhentuneitahan ne kuitenkin ovat.

Vierailija

Meidän perhe käyttää urjalanmakeistukku.fi verkkokauppaa. Valtava valikoima makeisia ja muita poistotyrkkyjä mitä tulee klikkailtua ostoskoriin. Kyllä saa hyvät alennukset. :D Plussaa myös nopeimmasta toimituksesta mitä olen koskaan nähnyt. 

äiti76

Testasin tällä viikolla Fiksuruoka.fi -palvelua ja se toimi hienosti. Tarjoavat tässä kuussa myös ilmaiset toimitukset joten ruoka oli todella halpaa. Tilasin esim 5kg munapastaa hintaan 4,90e!

Toimitus toimi hienosti lähi R-Kioskille ja paketti oli siististi pakattu. Voin suositella :)

Aijon kyllä jatkossa seurata valikoimaa ja tilailla suhteellisen säännöllisesti. Toivottavasti myös jatkossa saa ilmaisilla toimituksilla tai ainakin edullisesti.

Nykyaikaa

Oli muuten aika halpaa ruokaa fiksuruualla. En ole kyllä aikaisemmen ajatellut tilata ruokaa netistä, mutta kai sitä voisi kokeilla. 

Vierailija

Ruokaa saa netistä monestakin paikasta, mutta ei niin halvalla kuin fiksuruualta. Tilaan aika usein lastenruokaa sieltä ja samalla sitten vähän muita ruokia. Alkaa olemaan aika hyvät valikoimat esim lastenruuassa.

äiti999999

Tilaan nykyään netistä ruokaa koska se on nopeampaa kuin käydä kaupassa lasten kanssa. Valitset vaan tuotteet kotisohvalta ja sitten haet paketin postista. 

hävikin-vastustaja

Suomalaiset heittää roskiin 400 miljoonaa kiloa ruokaa vuodessa joten tälläiset ruokahävikin vähentämispalvelut on kyllä tärkeitä. Toivottavasti jatkuu toiminta eikä isot toimijat syö pois markkinoilta.

esim kotitalouksien roskiin heittämä ruoka vastaa 100000 auton vaikutusta ilmastolle. Ei mitään järkeä. http://www.saasyoda.fi/ruokah%C3%A4vikki-suomessa

Vierailija

Tässä ketjussa taitaa suurin osa viesteistä olla mainoksia. Niin ilmiselvää. Ei ainakaan minun silmissäni lisää kiinnostusta ostaa ko. firmoista mitään.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tässä ketjussa taitaa suurin osa viesteistä olla mainoksia. Niin ilmiselvää. Ei ainakaan minun silmissäni lisää kiinnostusta ostaa ko. firmoista mitään.

Samaa ajattelin. Hyvin mainosmaisia kommentteja.

Jasmin123

Mun mielestä noi positiiviset palautteet eivät vaikuttaneet ollenkaan mainoksilta, vaan kuluttajien positiiviselta palautteelta & suosittelulta toisillekin. Itsekin todellakin suosittelen, useita kertoja tilanneena.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat