Miten tehdään samanlainen aurajuustodippi kuin siipiravintoloissa?
Otsikossa onkin kysymys. Googlettelin ohjeita mutta kaikki on erilaisia ja mä haluan juuri oikeanlaista. :D
Sattuisiko joku siipiä tarjoilevan ravintolan työntekijä vaikkapa olemaan linjoilla ja jakaisi reseptin?
Kommentit (25)
Muistaakseni kaivetaan sissijuusto peenorista ja pieraistaan päälle. T: 10 tähden michelin kokki
Vierailija kirjoitti:
Se tehdään sellaisesta jauheesta, monessa niissä ei ole edes aurajuustoa mukana.
Suomessa ainakin sillä jollakin poppamies merkillä on sellainen.
Poppamiehen jauhe on tuttu, ihan jees sipsien kanssa mutta ei se ole oikeanlaista. :D
Siipipaikoissa on ihan juustopalasia siellä dipissä.
Oisko se: kermaviiliin sekoitetaan auramurua ja maustetaan mustalla pippurilla ja cayana pippurilla?
Niillä joku oma jauhe siihen on kyllä (ja oletan että pistävät murut perään), mutta Poppamiehen oli ihan hirveää!!
Vierailija kirjoitti:
Oisko se: kermaviiliin sekoitetaan auramurua ja maustetaan mustalla pippurilla ja cayana pippurilla?
Turkkilaista jogurttia, majoneesia, auramurua, mustapippuria, sokeria ja sitruunamehua. Hyvä on.
Yhdessä tehdään näin: aurajuustomurua ja creme fraichea. Tiedän ainesten suhteenkin, mutta jätetään se salaisuudeksi.
Vierailija kirjoitti:
Oisko se: kermaviiliin sekoitetaan auramurua ja maustetaan mustalla pippurilla ja cayana pippurilla?
Turkkilaista jogurttia, majoneesia, auramurua, mustapippuria, sokeria ja sitruunamehua. Hyvä on.
Vierailija kirjoitti:
Yhdessä tehdään näin: aurajuustomurua ja creme fraichea. Tiedän ainesten suhteenkin, mutta jätetään se salaisuudeksi.
Itse teen tämän tyyppistä auradippiä, 2/3 osaa creme fraichea tai turkkilaista ( ei kovin hapanta) jogurttia ja 1/3 auraa, enemmänkin toki jos tykkää. Juju on siinä , että näitä lämmitetään hetki vesihauteessa, ja sen jälkeen jäähdytys.
Kiitosta! Täytyy testailla jotain. :) Ainesten suhde selvinnee testailemalla.
Yhdelle kysyjälle tiedoksi että siipiravintola on ravintola jossa tarjoillaan hot wingsejä.
Vierailija kirjoitti:
Pitääkö kaikkien tietää, mikä on siipiravintola?
Ei tietenkään, en kai sitä olettanutkaan? Mutta oletan että ihminen joka ei tiedä mikä on siipiravintola, ei myöskään osaa vastata kysymykseeni.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pitääkö kaikkien tietää, mikä on siipiravintola?
Ei tietenkään, en kai sitä olettanutkaan? Mutta oletan että ihminen joka ei tiedä mikä on siipiravintola, ei myöskään osaa vastata kysymykseeni.
Niin. Juustodippiähän on vain siipiravintoiloissa. Tai itseasiassa vain siinä yhdessä siipiravintolassa jossa sinä käyt.
Jonnen 5/5 ohje. Kun ei muutakaan tekemistä ollut niin kokeilit? Oliko hyvää?
Vierailija kirjoitti:
Mikä on siipiravintola?
Oletko tyhmä vai muuten vaan idiootti?
spudro spora spörlörlöö. tilasin aikuisten annoksen vaikka oon vast 12.
Kävin siipiravintolassa syömässä ja voin kertoa kokemuksesta, että chilimajoneesi oli selvästi kaupan valmis chilimajoneesia. Siipikastike oli Texas Pete kastiketta jota on laimennettu voilla eri vahvuuksiin tai vahvistettu naga jolokialla ja aurajuustokastikkeen maku ei eronnut millään perus kermaviili/auradippikastikkeesta.
Se tehdään sellaisesta jauheesta, monessa niissä ei ole edes aurajuustoa mukana.
Suomessa ainakin sillä jollakin poppamies merkillä on sellainen.