Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuka noita ribsejä syö? :-O

Vierailija
30.06.2017 |

Eihän noossä oo muuta kuin luuta ja minimaalisesti lihaa. Eihän siitä saa mitään irtikään.

Kommentit (27)

Vierailija
1/27 |
30.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo ja hirmu sotkuista puuhaa se syöminen. Kunnon junttiruokaa.

Vierailija
2/27 |
30.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mietin ihan samaa kun tuollaisia grillattiin. Ei ollut oikein mitään syötäväksi kun en tykkäö kädessä pitää ja kaluta niitä luita. Haarukalla ja veitsellä siitä ei oikein irronnut. Lwnaivät roskiin eikä tule toiste.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/27 |
30.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä kyllä tykkään, mutta ei raski ostaa kun syötävää niin vähän.

Vierailija
4/27 |
30.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kattokaa vähän mitä ostatte. Ei kannata ostaa niitä superohuita vaan vähän paksumpia. 

Jos vierastatte käsin syömistä niin unohtakaa sitten ribsit kokonaan. Ja hot wingsit. Niitä kumpiakaan ei vaan kuulu edes yrittää syödä sivistyneesti.

Vierailija
5/27 |
30.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täh, tänään söin ribsejä eikä parempaa lihaa olekaan!

Vierailija
6/27 |
30.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Joo ja hirmu sotkuista puuhaa se syöminen. Kunnon junttiruokaa.

Kuulostaa aika surulliselta, jos pitää miettiä että mitä voi syödä sen perusteella, mikä on "junttia".

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/27 |
30.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Urpot ei taas ymmärrä hyvän päälle :D:D

Vierailija
8/27 |
30.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En pidä ribseistä, ja kanansiivet menevät samaan koriin. Hyviltä maistuvat, mutta niiden syöminen on rasittavaa ja sotkuista, ja varsinaista syötävää on todella vähän.

Samasta syystä rapukestitkään eivät kiinnosta. Olkoon vaikka miten hienoa touhua, mutta minä en halua näprätä ruokani kanssa.

Enkä tarkoita, että tahtoisin vain lapioida kurkkuuni jotain "mättöä". Ruoan kanssa askarteleminen ei vain iske.

Näissä ribs- ja raputapauksissa parasta ovat pikku snapsit. Ja tietysti iloinen kesäillan tunnelma. Ja toiset snapsit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/27 |
30.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ette vaan osaa.

Vierailija
10/27 |
30.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä syön. Glorian ruoka&viini- lehdessä oli mahtava resepti viime kesänä. Voin laittaa , jos joku kaipaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/27 |
30.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos ne on meheviä sisältä ja rapsakoita pinnasta, ne on yhdenlainen ohjelmanumero. Tykkään jos ovat kunnolla tehty eikä grillattu kuiviksi.

Vierailija
12/27 |
30.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitän 4 tuntia kasaan marinadia. Marinoin ribsejä 1vrk. Keitän ribsejä kattilassa kauan ja vielä colamarinadit päälle ja grilliin. En tiedä parempaa herkkua! Vaatii aikaa ja paksua lihaisaa kylkipalaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/27 |
30.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Keitän 4 tuntia kasaan marinadia. Marinoin ribsejä 1vrk. Keitän ribsejä kattilassa kauan ja vielä colamarinadit päälle ja grilliin. En tiedä parempaa herkkua! Vaatii aikaa ja paksua lihaisaa kylkipalaa.

Muuten hyvä, mutta ihan oikeaoppisesti niitä ei todella keitetä. Ja kuivarub marinadin alle.

Vierailija
14/27 |
30.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Keitän 4 tuntia kasaan marinadia. Marinoin ribsejä 1vrk. Keitän ribsejä kattilassa kauan ja vielä colamarinadit päälle ja grilliin. En tiedä parempaa herkkua! Vaatii aikaa ja paksua lihaisaa kylkipalaa.

Keität lihasta maut liemeen. Valmista kokonaan grillissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/27 |
30.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minä syön. Glorian ruoka&viini- lehdessä oli mahtava resepti viime kesänä. Voin laittaa , jos joku kaipaa.

Reseptiä, kiiitooos!

Vierailija
16/27 |
30.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Minä syön. Glorian ruoka&viini- lehdessä oli mahtava resepti viime kesänä. Voin laittaa , jos joku kaipaa.

Reseptiä, kiiitooos!

n 1kg ribsejä

Mausteseos:

2 v.sip. kynttä murskattuna

suolaa

chilijauhetta

paprikajauhetta

m.pippuria myllystä

Hiero mausteseos lihaan ja pakkaa lihat yöksi jääkaappiin.

Seuraavana aamuna pistä kattilaan porisemaan, (pilo vain sen verran, että saat mahtumaan isoon kattilaan)missä on 3dl kokista ja 5dl omenamehua.

Keitä n. 2 tuntia. Ota liemi talteen. Keitä se kasaan ja saat ihanan glaseerauskastikkeen.

Grillaa ribsejä n. 5 min mol. puolilta niin, että saat niihin kauniin värin. Valele kastikkeella.

Purista valmiiden päälle limeä, ripottele silputtua chiliä ja korianteria.

Nauti!!!

Jos sulla ei ole jotain maustetta tohon seokseen niin sovella niillä mitä löytyy. Samoin, laitan varovasti korianteria, sillä se jakaa ihmisiä. Sitä voi lisätä mielin määrin omalla lautasella.

Vierailija
17/27 |
30.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meidän naapuri grillaa niitä viikottain.

Ai mistä tiedän?

No, sen instasta tottakai!

Vierailija
18/27 |
30.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne pitää keittää ja sen jälkeen grilliin. Liha irtoaa todella hyvin ja suorastaan sulaa suuhun.

Vierailija
19/27 |
30.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ne pitää keittää ja sen jälkeen grilliin. Liha irtoaa todella hyvin ja suorastaan sulaa suuhun.

Vitut pidä keittää.

Vierailija
20/27 |
30.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puhuuko osa ribseistä tarkoittaen niitä ihan ohkaisia ja osa niputtaa sen paksun grillikyljen samaan? Siis ei kai kukaan keittele noita luurimpsuja?