Viimeinen vihje ratkeaa:

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201706292200236346_u0.shtml

Uskotteko, että Raisan vanhempien 18-vuotinen epätietoisuus vihdoinkin hellittää? Tyttörukka ollut kadoksissa vuodesta 1999 ja odotus on ollut varmasti raastavaa.

Kuka hirviö voi tehdä tuollaista?

  • ylös 6
  • alas 0

Kommentit (6)

Vierailija

Epäilen, ettei Raisaa löydetä tuolta tai että olisi edes murhattu. Luulen, että tyttö lähti baarireissun jälkeen kävelemään kännipäissään ja hukkui johonkin vesistöön.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

En usko, sillä kyseinen vinkki on parhaimmillaankin hieman epämääräinen. Asiaan liittyen: pystyvätkö ruumiskoirat vainuamaan ruumiin näinkin pitkän ajan jälkeen? 18 vuotta maan alla tekee jo tehtävänsä.

Vierailija

Hän oli vasta 16-vuotias. Ihan lapsi vielä ja sen myötä lapsellinen. Nyt, kun oma tyttöni täyttää 16, tämän tajuan. Voi lapsi parkaa. Ei osannut varoa vaaraa

Aiemmin hän tuntui kuin aikuiselta, kun oli kylmällä minihameessa yöllä anniskeluravintoloissa. Pukeutuminenkin oli varmaan kokemattoman nuoren virhevalinta. Tuossa asussahan jäätyy pakkasella. Taisi olla muistaakseni eroperheestä? Mietin, kun eivkataottu enemmän perään. Mutta kyllähän jokainen nuori voi joutua vaaraan.

Vierailija

Eroperhe=lasten perään ei katota... pientä kärjistynyttä yleistystä. Hohhoijjaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla