Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Rasvaa ja protskuja = SUOLISTOSYÖPÄ

Vierailija
28.06.2017 |

Teidän karppaajien dieetti on jo tuhat kertaa kumottu. Ihmisen elimistö ja bakteerikanta tarvitsee kuituja! Ja kuidut väistämättä turpoavat ja tuottavat kaasuja. Eli terveellinen ruokavalio TUOTTAA KAASUJA. Tajutkaa Jonas te jotka valitatte että vatsa on kuin pallo ja aina pierettää.

Kommentit (24)

Vierailija
1/24 |
28.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Etkö  sä tiedä että karppaukseen kuuluu kasvikset kaikissa muodoissaan?

Aika noloa tulla tänne riehumaan vailla mitään tietoa aiheesta. Lienet lukenut jotain humpuukijuttuja kun et tiedä että karppaus ei  ole eikä ole koskaan ollutkaan mitkään proteiininmättödieetti. Me kato jätetään vaan  viljat ja rypsiöljyt veks ja korvataan ne.........tadaa... kasviksilla!!!!

Ja kasviksissa on... kuituja. Ja kuituja saa  ihan kivasti jos nappaa kasviksia vajaan kilon päivässä kuten itse  teen. Tsekkaa vaikka Finelistä tampio.

P.S.viljakuidut, kaalit ja palkokasvit aiheuttavat kaasuvaivoja. En ole kärsinyt kaasuvaivoista sen jälkeen kun jätin viljat veks ruokavaliosta.

Tuo  sun mainitsemasi proteiinirasvamässäily ei ole karppausta nähnytkään.En tiiä mistä misinformaatiosi ammensit, et kuitenkaan sieltä mistä ois oikeeta faktaa saanut ja sen kyllä huomasi heti.

Kun se on niin kiva tulla tänne ulisemaan aiheesta kun on lukenut vaan pari  kohuotsikkoa.

Mun ruokavalioni on taatusti  kymmenen kertaa terveellisempi  kuin sinun. Valtaosa siitä lihastakin jota muuten syön maltillisesti, on vaaleaa.

Nyt mene nurkkaan häpeämään.

Vierailija
2/24 |
28.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistä teitä karppaajahihhuleita aina ilmestyykin paikalle.

No, minä sitten hautajaisissa sanon että olisi kannattanut syödä kuituja ja ruisleipää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/24 |
28.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi sinua pientä hihhulia. Kuituja toki tarvitaan, mutta ei niitä pierettäviä viljahiilareita viljakuituineen. Jos mä karppina vedän yli 500g kasvikuntaa päivässä, osan raakana, osan kypsänä, osan pähkinänä, osan siemeninä, niin kyllä siinä vaan kuule kuitua on riittävästi. Näillä rasvamäärillä, mitä minä nautiskelen päivittäin, suolisto pysyy hyvin liukkaana ja pökäleen muoto ja koostumus on sangen ihanteellinen. Ei ummetusta, ei ripaskaa, ei ylenmäärin suolistokaasua. Proteiinia ei pidä syödä liikaa. Tällainen hitaasti kiirehtivä normaaleja lihaksia kantava lyhyenläntä naisinehmoinen ei tarvitse proteiinia kuin 60-100g päivässä.

Summa summarum; Rasvaa paljon, proteiinia soppelisti ja rehuja sen verran kuin maistuu (ja maistuuhan ne).

Vierailija
4/24 |
28.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuka se Jonas on?

Vierailija
5/24 |
28.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa muistaa että yli 50g lihaa päivässä lisää syöpäriskiä merkittävästi. Samoin liharuoka, etenkin jalosteet, ovat yhtä haitallisia terveydelle kuin tupakka.

Rasva puolestaan nostaa diabetes-riskiä sokeria enemmän. Etenkin kova, mm lihasta peräisin oleva rasva. Toki avokadot ja maltillinen määrä rypsi- ja oliiviöljyjä esim ovat tarpeellisia, mutta suonia tukkiva voi ja ylenmääräinen hyvänkään rasvan käyttö ei ole järkevää.

Omena on hyvä kuidunlähde ellei madu kestä ruisleipää.

Vierailija
6/24 |
28.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kannattaa muistaa että yli 50g lihaa päivässä lisää syöpäriskiä merkittävästi. Samoin liharuoka, etenkin jalosteet, ovat yhtä haitallisia terveydelle kuin tupakka.

Rasva puolestaan nostaa diabetes-riskiä sokeria enemmän. Etenkin kova, mm lihasta peräisin oleva rasva. Toki avokadot ja maltillinen määrä rypsi- ja oliiviöljyjä esim ovat tarpeellisia, mutta suonia tukkiva voi ja ylenmääräinen hyvänkään rasvan käyttö ei ole järkevää.

Omena on hyvä kuidunlähde ellei madu kestä ruisleipää.

THL:n puppugeneraattorista päivää. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/24 |
28.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, joo

Vierailija
8/24 |
28.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kannattaa muistaa että yli 50g lihaa päivässä lisää syöpäriskiä merkittävästi. Samoin liharuoka, etenkin jalosteet, ovat yhtä haitallisia terveydelle kuin tupakka.

Rasva puolestaan nostaa diabetes-riskiä sokeria enemmän. Etenkin kova, mm lihasta peräisin oleva rasva. Toki avokadot ja maltillinen määrä rypsi- ja oliiviöljyjä esim ovat tarpeellisia, mutta suonia tukkiva voi ja ylenmääräinen hyvänkään rasvan käyttö ei ole järkevää.

Omena on hyvä kuidunlähde ellei madu kestä ruisleipää.

THL:n puppugeneraattorista päivää. :D

Ei, katsoin aiheesta englantilaisen tiededokumentin ja onhan nouta tutkimuksia aiemminkin nähty.

Itselleni tuo on helppo niellä kun en ole lihaan koskenut 25 vuoteen missään muodossa.:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/24 |
28.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Serkkuni menehtyi viime vuonna suolistosyöpään juuri 50 täytettyään. Oireita ei juuri ollut, vaan syöpä ilmeni äkillisesti suolitukoksena. Löytyessään syöpä oli jo levinnyt muihin sisäelimiin.

Hän oli innokas karppaaja, vältteli viljatuotteita ja maitoa. Lihaa ja kasviksia söi pääasiassa.

Väkisinkin tulee mieleen, että näillä asioilla on jokin yhteys.

Vierailija
10/24 |
28.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kannattaa muistaa että yli 50g lihaa päivässä lisää syöpäriskiä merkittävästi. Samoin liharuoka, etenkin jalosteet, ovat yhtä haitallisia terveydelle kuin tupakka.

Rasva puolestaan nostaa diabetes-riskiä sokeria enemmän. Etenkin kova, mm lihasta peräisin oleva rasva. Toki avokadot ja maltillinen määrä rypsi- ja oliiviöljyjä esim ovat tarpeellisia, mutta suonia tukkiva voi ja ylenmääräinen hyvänkään rasvan käyttö ei ole järkevää.

Omena on hyvä kuidunlähde ellei madu kestä ruisleipää.

THL:n puppugeneraattorista päivää. :D

Ei, katsoin aiheesta englantilaisen tiededokumentin ja onhan nouta tutkimuksia aiemminkin nähty.

Itselleni tuo on helppo niellä kun en ole lihaan koskenut 25 vuoteen missään muodossa.:)

NIin eli sulla oli oma viitekehyksesi, jolle halusit saada vahvistuksen. Voisitko vielä kertoa, mitä siinä tiededokumentissas tutkittiin? Oliko siinä vhh:ta vai oliko lihan ja rasvan syönti yhdistetty teknoviljaan, glukoosifruktoosisiirappiin, prosessoituihin elintervikkeisiin vai mihin? En oikeasti usko, että siinä oli vhh:ta lainkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/24 |
28.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tyydyttyneitä ja tyydyttymättömiä pitää saada oikeassa suhteessa. Ei tyydyttyneet rasvat automaattisesti tuki suonia. Lihaa voi syödä ihan hyvin, kunhan se on kunnon aitoa lihaa eikä mitään jätteistä tehtyä lisäainejalostetta.

Vierailija
12/24 |
28.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Serkkuni menehtyi viime vuonna suolistosyöpään juuri 50 täytettyään. Oireita ei juuri ollut, vaan syöpä ilmeni äkillisesti suolitukoksena. Löytyessään syöpä oli jo levinnyt muihin sisäelimiin.

Hän oli innokas karppaaja, vältteli viljatuotteita ja maitoa. Lihaa ja kasviksia söi pääasiassa.

Väkisinkin tulee mieleen, että näillä asioilla on jokin yhteys.

Serkkusi ei ymmärtänyt, että karppaus ei ole lihanmussutusruokavalio. Karppaus on vähähiilihydraattinen ja runsasrasvainen ruokavalio. Ei runsaslihainen ruokavalio.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/24 |
28.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kannattaa muistaa että yli 50g lihaa päivässä lisää syöpäriskiä merkittävästi. Samoin liharuoka, etenkin jalosteet, ovat yhtä haitallisia terveydelle kuin tupakka.

Rasva puolestaan nostaa diabetes-riskiä sokeria enemmän. Etenkin kova, mm lihasta peräisin oleva rasva. Toki avokadot ja maltillinen määrä rypsi- ja oliiviöljyjä esim ovat tarpeellisia, mutta suonia tukkiva voi ja ylenmääräinen hyvänkään rasvan käyttö ei ole järkevää.

Omena on hyvä kuidunlähde ellei madu kestä ruisleipää.

THL:n puppugeneraattorista päivää. :D

Ei, katsoin aiheesta englantilaisen tiededokumentin ja onhan nouta tutkimuksia aiemminkin nähty.

Itselleni tuo on helppo niellä kun en ole lihaan koskenut 25 vuoteen missään muodossa.:)

NIin eli sulla oli oma viitekehyksesi, jolle halusit saada vahvistuksen. Voisitko vielä kertoa, mitä siinä tiededokumentissas tutkittiin? Oliko siinä vhh:ta vai oliko lihan ja rasvan syönti yhdistetty teknoviljaan, glukoosifruktoosisiirappiin, prosessoituihin elintervikkeisiin vai mihin? En oikeasti usko, että siinä oli vhh:ta lainkaan.

Puhuttiin lihan epäterveellisyydestä. Miten jo 50 vuotta on tiedetty jalosteiden ja punaisen lihan voimakas syöpävaikutus. Ei puhuttu viljoista ja vhh:sta muuta kuin että rasvainen ruokavalio on sokerista epäterveellisempi diabeteksen ja syövän näkökulmasta

Vierailija
14/24 |
28.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Teidän karppaajien dieetti on jo tuhat kertaa kumottu. Ihmisen elimistö ja bakteerikanta tarvitsee kuituja! Ja kuidut väistämättä turpoavat ja tuottavat kaasuja. Eli terveellinen ruokavalio TUOTTAA KAASUJA. Tajutkaa Jonas te jotka valitatte että vatsa on kuin pallo ja aina pierettää.

Herneitä syömällähän ei tosiaan yhtään pieretä ;´D Ei sentään, pieruista huolimatta olen sitä mieltä, että enemmän kasviksia, juureksia, marjoja ja hyviä öljyjä kuin lihaa. Leipää, vehnää tms ja maitoa ei kyllä tarvita yhtään myöskään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/24 |
28.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Netflixiin on tullut dokkari "What the health" jota suosittelen kaikille.

Vierailija
16/24 |
28.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kannattaa muistaa että yli 50g lihaa päivässä lisää syöpäriskiä merkittävästi. Samoin liharuoka, etenkin jalosteet, ovat yhtä haitallisia terveydelle kuin tupakka.

Rasva puolestaan nostaa diabetes-riskiä sokeria enemmän. Etenkin kova, mm lihasta peräisin oleva rasva. Toki avokadot ja maltillinen määrä rypsi- ja oliiviöljyjä esim ovat tarpeellisia, mutta suonia tukkiva voi ja ylenmääräinen hyvänkään rasvan käyttö ei ole järkevää.

Omena on hyvä kuidunlähde ellei madu kestä ruisleipää.

Tuossa oli  disinformaatiota  vaikka muille jakaa.  Karpit harvemmin syövät lihajalosteita ja rasvakin on päästetty pannasta jo muualla maailmalla, vaikkei  tieto ole sulle vielä kiirinytkään. Omenassa on muuten verensokeria nopsaan nostattavaa fruktoosia (joka rasvottaa ikävästi myös maksaa)  sen verran että mieluummin kannattaa nauttia jalostamattomia marjoja kuin omenoita. Kasviksista saa tarpeeksi kuitua, viljaa ei tarvitse.

Rasva ei muuten nosta db-riskiä, sokeri nostaa ihan tutkitusti. Älä  levitä perätöntä tietoa vaikka Itä-Suomessa lienetkin. PubMed lienee sinunkin käytössäsi, ota vaan ne puskasuotimet silmiltäsi.

Vierailija
17/24 |
28.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tyydyttyneitä ja tyydyttymättömiä pitää saada oikeassa suhteessa. Ei tyydyttyneet rasvat automaattisesti tuki suonia. Lihaa voi syödä ihan hyvin, kunhan se on kunnon aitoa lihaa eikä mitään jätteistä tehtyä lisäainejalostetta.

Liha ei ole terveellistä, ei aito eikä feikki. Sulaa hitaasti, mätänee mahassa ja sisältää kovaa rasvaa, jota suomalainen ei tarvitse. Eikä ekologista.

Vierailija
18/24 |
28.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kannattaa muistaa että yli 50g lihaa päivässä lisää syöpäriskiä merkittävästi. Samoin liharuoka, etenkin jalosteet, ovat yhtä haitallisia terveydelle kuin tupakka.

Rasva puolestaan nostaa diabetes-riskiä sokeria enemmän. Etenkin kova, mm lihasta peräisin oleva rasva. Toki avokadot ja maltillinen määrä rypsi- ja oliiviöljyjä esim ovat tarpeellisia, mutta suonia tukkiva voi ja ylenmääräinen hyvänkään rasvan käyttö ei ole järkevää.

Omena on hyvä kuidunlähde ellei madu kestä ruisleipää.

Tuossa oli  disinformaatiota  vaikka muille jakaa.  Karpit harvemmin syövät lihajalosteita ja rasvakin on päästetty pannasta jo muualla maailmalla, vaikkei  tieto ole sulle vielä kiirinytkään. Omenassa on muuten verensokeria nopsaan nostattavaa fruktoosia (joka rasvottaa ikävästi myös maksaa)  sen verran että mieluummin kannattaa nauttia jalostamattomia marjoja kuin omenoita. Kasviksista saa tarpeeksi kuitua, viljaa ei tarvitse.

Rasva ei muuten nosta db-riskiä, sokeri nostaa ihan tutkitusti. Älä  levitä perätöntä tietoa vaikka Itä-Suomessa lienetkin. PubMed lienee sinunkin käytössäsi, ota vaan ne puskasuotimet silmiltäsi.

Usko sinä noihin satuihisi jos se tuntuu mukavemmalta kuin tieteellinen tutkimus.

Vierailija
19/24 |
28.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kannattaa muistaa että yli 50g lihaa päivässä lisää syöpäriskiä merkittävästi. Samoin liharuoka, etenkin jalosteet, ovat yhtä haitallisia terveydelle kuin tupakka.

Rasva puolestaan nostaa diabetes-riskiä sokeria enemmän. Etenkin kova, mm lihasta peräisin oleva rasva. Toki avokadot ja maltillinen määrä rypsi- ja oliiviöljyjä esim ovat tarpeellisia, mutta suonia tukkiva voi ja ylenmääräinen hyvänkään rasvan käyttö ei ole järkevää.

Omena on hyvä kuidunlähde ellei madu kestä ruisleipää.

THL:n puppugeneraattorista päivää. :D

Ei, katsoin aiheesta englantilaisen tiededokumentin ja onhan nouta tutkimuksia aiemminkin nähty.

Itselleni tuo on helppo niellä kun en ole lihaan koskenut 25 vuoteen missään muodossa.:)

NIin eli sulla oli oma viitekehyksesi, jolle halusit saada vahvistuksen. Voisitko vielä kertoa, mitä siinä tiededokumentissas tutkittiin? Oliko siinä vhh:ta vai oliko lihan ja rasvan syönti yhdistetty teknoviljaan, glukoosifruktoosisiirappiin, prosessoituihin elintervikkeisiin vai mihin? En oikeasti usko, että siinä oli vhh:ta lainkaan.

Puhuttiin lihan epäterveellisyydestä. Miten jo 50 vuotta on tiedetty jalosteiden ja punaisen lihan voimakas syöpävaikutus. Ei puhuttu viljoista ja vhh:sta muuta kuin että rasvainen ruokavalio on sokerista epäterveellisempi diabeteksen ja syövän näkökulmasta

Miten sinä et tiedä että syöpää hoidetaan  maailmalla ja Suomessakin nimenomaan ketogeenisella ruokavaliolla sokerit karsien lääkityksen tukena juuri siksi että syöpäsolut käyttävät energiakseen sokeria? Ja että nykyravinto ja rasvan välttely on johtanut nykyiseen lihavuus-ja diabetesepidemiaan? Että se rasvan demonisointi oli sokerintuottajien masinoima kampanja, sokerin vaarallisuudesta on puhuttu jo  60-luvulla..

Että voi  joku olla pihalla...

Vierailija
20/24 |
28.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika paljon on näitä virallisiin satuihin uskovia ja lähteinä he käyttävät lehtiartikkeleita.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yksi seitsemän