Rasvaa ja protskuja = SUOLISTOSYÖPÄ
Teidän karppaajien dieetti on jo tuhat kertaa kumottu. Ihmisen elimistö ja bakteerikanta tarvitsee kuituja! Ja kuidut väistämättä turpoavat ja tuottavat kaasuja. Eli terveellinen ruokavalio TUOTTAA KAASUJA. Tajutkaa Jonas te jotka valitatte että vatsa on kuin pallo ja aina pierettää.
Kommentit (24)
Mistä teitä karppaajahihhuleita aina ilmestyykin paikalle.
No, minä sitten hautajaisissa sanon että olisi kannattanut syödä kuituja ja ruisleipää.
Voi sinua pientä hihhulia. Kuituja toki tarvitaan, mutta ei niitä pierettäviä viljahiilareita viljakuituineen. Jos mä karppina vedän yli 500g kasvikuntaa päivässä, osan raakana, osan kypsänä, osan pähkinänä, osan siemeninä, niin kyllä siinä vaan kuule kuitua on riittävästi. Näillä rasvamäärillä, mitä minä nautiskelen päivittäin, suolisto pysyy hyvin liukkaana ja pökäleen muoto ja koostumus on sangen ihanteellinen. Ei ummetusta, ei ripaskaa, ei ylenmäärin suolistokaasua. Proteiinia ei pidä syödä liikaa. Tällainen hitaasti kiirehtivä normaaleja lihaksia kantava lyhyenläntä naisinehmoinen ei tarvitse proteiinia kuin 60-100g päivässä.
Summa summarum; Rasvaa paljon, proteiinia soppelisti ja rehuja sen verran kuin maistuu (ja maistuuhan ne).
Kannattaa muistaa että yli 50g lihaa päivässä lisää syöpäriskiä merkittävästi. Samoin liharuoka, etenkin jalosteet, ovat yhtä haitallisia terveydelle kuin tupakka.
Rasva puolestaan nostaa diabetes-riskiä sokeria enemmän. Etenkin kova, mm lihasta peräisin oleva rasva. Toki avokadot ja maltillinen määrä rypsi- ja oliiviöljyjä esim ovat tarpeellisia, mutta suonia tukkiva voi ja ylenmääräinen hyvänkään rasvan käyttö ei ole järkevää.
Omena on hyvä kuidunlähde ellei madu kestä ruisleipää.
Vierailija kirjoitti:
Kannattaa muistaa että yli 50g lihaa päivässä lisää syöpäriskiä merkittävästi. Samoin liharuoka, etenkin jalosteet, ovat yhtä haitallisia terveydelle kuin tupakka.
Rasva puolestaan nostaa diabetes-riskiä sokeria enemmän. Etenkin kova, mm lihasta peräisin oleva rasva. Toki avokadot ja maltillinen määrä rypsi- ja oliiviöljyjä esim ovat tarpeellisia, mutta suonia tukkiva voi ja ylenmääräinen hyvänkään rasvan käyttö ei ole järkevää.
Omena on hyvä kuidunlähde ellei madu kestä ruisleipää.
THL:n puppugeneraattorista päivää. :D
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kannattaa muistaa että yli 50g lihaa päivässä lisää syöpäriskiä merkittävästi. Samoin liharuoka, etenkin jalosteet, ovat yhtä haitallisia terveydelle kuin tupakka.
Rasva puolestaan nostaa diabetes-riskiä sokeria enemmän. Etenkin kova, mm lihasta peräisin oleva rasva. Toki avokadot ja maltillinen määrä rypsi- ja oliiviöljyjä esim ovat tarpeellisia, mutta suonia tukkiva voi ja ylenmääräinen hyvänkään rasvan käyttö ei ole järkevää.
Omena on hyvä kuidunlähde ellei madu kestä ruisleipää.
THL:n puppugeneraattorista päivää. :D
Ei, katsoin aiheesta englantilaisen tiededokumentin ja onhan nouta tutkimuksia aiemminkin nähty.
Itselleni tuo on helppo niellä kun en ole lihaan koskenut 25 vuoteen missään muodossa.:)
Serkkuni menehtyi viime vuonna suolistosyöpään juuri 50 täytettyään. Oireita ei juuri ollut, vaan syöpä ilmeni äkillisesti suolitukoksena. Löytyessään syöpä oli jo levinnyt muihin sisäelimiin.
Hän oli innokas karppaaja, vältteli viljatuotteita ja maitoa. Lihaa ja kasviksia söi pääasiassa.
Väkisinkin tulee mieleen, että näillä asioilla on jokin yhteys.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kannattaa muistaa että yli 50g lihaa päivässä lisää syöpäriskiä merkittävästi. Samoin liharuoka, etenkin jalosteet, ovat yhtä haitallisia terveydelle kuin tupakka.
Rasva puolestaan nostaa diabetes-riskiä sokeria enemmän. Etenkin kova, mm lihasta peräisin oleva rasva. Toki avokadot ja maltillinen määrä rypsi- ja oliiviöljyjä esim ovat tarpeellisia, mutta suonia tukkiva voi ja ylenmääräinen hyvänkään rasvan käyttö ei ole järkevää.
Omena on hyvä kuidunlähde ellei madu kestä ruisleipää.
THL:n puppugeneraattorista päivää. :D
Ei, katsoin aiheesta englantilaisen tiededokumentin ja onhan nouta tutkimuksia aiemminkin nähty.
Itselleni tuo on helppo niellä kun en ole lihaan koskenut 25 vuoteen missään muodossa.:)
NIin eli sulla oli oma viitekehyksesi, jolle halusit saada vahvistuksen. Voisitko vielä kertoa, mitä siinä tiededokumentissas tutkittiin? Oliko siinä vhh:ta vai oliko lihan ja rasvan syönti yhdistetty teknoviljaan, glukoosifruktoosisiirappiin, prosessoituihin elintervikkeisiin vai mihin? En oikeasti usko, että siinä oli vhh:ta lainkaan.
Tyydyttyneitä ja tyydyttymättömiä pitää saada oikeassa suhteessa. Ei tyydyttyneet rasvat automaattisesti tuki suonia. Lihaa voi syödä ihan hyvin, kunhan se on kunnon aitoa lihaa eikä mitään jätteistä tehtyä lisäainejalostetta.
Vierailija kirjoitti:
Serkkuni menehtyi viime vuonna suolistosyöpään juuri 50 täytettyään. Oireita ei juuri ollut, vaan syöpä ilmeni äkillisesti suolitukoksena. Löytyessään syöpä oli jo levinnyt muihin sisäelimiin.
Hän oli innokas karppaaja, vältteli viljatuotteita ja maitoa. Lihaa ja kasviksia söi pääasiassa.
Väkisinkin tulee mieleen, että näillä asioilla on jokin yhteys.
Serkkusi ei ymmärtänyt, että karppaus ei ole lihanmussutusruokavalio. Karppaus on vähähiilihydraattinen ja runsasrasvainen ruokavalio. Ei runsaslihainen ruokavalio.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kannattaa muistaa että yli 50g lihaa päivässä lisää syöpäriskiä merkittävästi. Samoin liharuoka, etenkin jalosteet, ovat yhtä haitallisia terveydelle kuin tupakka.
Rasva puolestaan nostaa diabetes-riskiä sokeria enemmän. Etenkin kova, mm lihasta peräisin oleva rasva. Toki avokadot ja maltillinen määrä rypsi- ja oliiviöljyjä esim ovat tarpeellisia, mutta suonia tukkiva voi ja ylenmääräinen hyvänkään rasvan käyttö ei ole järkevää.
Omena on hyvä kuidunlähde ellei madu kestä ruisleipää.
THL:n puppugeneraattorista päivää. :D
Ei, katsoin aiheesta englantilaisen tiededokumentin ja onhan nouta tutkimuksia aiemminkin nähty.
Itselleni tuo on helppo niellä kun en ole lihaan koskenut 25 vuoteen missään muodossa.:)NIin eli sulla oli oma viitekehyksesi, jolle halusit saada vahvistuksen. Voisitko vielä kertoa, mitä siinä tiededokumentissas tutkittiin? Oliko siinä vhh:ta vai oliko lihan ja rasvan syönti yhdistetty teknoviljaan, glukoosifruktoosisiirappiin, prosessoituihin elintervikkeisiin vai mihin? En oikeasti usko, että siinä oli vhh:ta lainkaan.
Puhuttiin lihan epäterveellisyydestä. Miten jo 50 vuotta on tiedetty jalosteiden ja punaisen lihan voimakas syöpävaikutus. Ei puhuttu viljoista ja vhh:sta muuta kuin että rasvainen ruokavalio on sokerista epäterveellisempi diabeteksen ja syövän näkökulmasta
Vierailija kirjoitti:
Teidän karppaajien dieetti on jo tuhat kertaa kumottu. Ihmisen elimistö ja bakteerikanta tarvitsee kuituja! Ja kuidut väistämättä turpoavat ja tuottavat kaasuja. Eli terveellinen ruokavalio TUOTTAA KAASUJA. Tajutkaa Jonas te jotka valitatte että vatsa on kuin pallo ja aina pierettää.
Herneitä syömällähän ei tosiaan yhtään pieretä ;´D Ei sentään, pieruista huolimatta olen sitä mieltä, että enemmän kasviksia, juureksia, marjoja ja hyviä öljyjä kuin lihaa. Leipää, vehnää tms ja maitoa ei kyllä tarvita yhtään myöskään.
Netflixiin on tullut dokkari "What the health" jota suosittelen kaikille.
Vierailija kirjoitti:
Kannattaa muistaa että yli 50g lihaa päivässä lisää syöpäriskiä merkittävästi. Samoin liharuoka, etenkin jalosteet, ovat yhtä haitallisia terveydelle kuin tupakka.
Rasva puolestaan nostaa diabetes-riskiä sokeria enemmän. Etenkin kova, mm lihasta peräisin oleva rasva. Toki avokadot ja maltillinen määrä rypsi- ja oliiviöljyjä esim ovat tarpeellisia, mutta suonia tukkiva voi ja ylenmääräinen hyvänkään rasvan käyttö ei ole järkevää.
Omena on hyvä kuidunlähde ellei madu kestä ruisleipää.
Tuossa oli disinformaatiota vaikka muille jakaa. Karpit harvemmin syövät lihajalosteita ja rasvakin on päästetty pannasta jo muualla maailmalla, vaikkei tieto ole sulle vielä kiirinytkään. Omenassa on muuten verensokeria nopsaan nostattavaa fruktoosia (joka rasvottaa ikävästi myös maksaa) sen verran että mieluummin kannattaa nauttia jalostamattomia marjoja kuin omenoita. Kasviksista saa tarpeeksi kuitua, viljaa ei tarvitse.
Rasva ei muuten nosta db-riskiä, sokeri nostaa ihan tutkitusti. Älä levitä perätöntä tietoa vaikka Itä-Suomessa lienetkin. PubMed lienee sinunkin käytössäsi, ota vaan ne puskasuotimet silmiltäsi.
Vierailija kirjoitti:
Tyydyttyneitä ja tyydyttymättömiä pitää saada oikeassa suhteessa. Ei tyydyttyneet rasvat automaattisesti tuki suonia. Lihaa voi syödä ihan hyvin, kunhan se on kunnon aitoa lihaa eikä mitään jätteistä tehtyä lisäainejalostetta.
Liha ei ole terveellistä, ei aito eikä feikki. Sulaa hitaasti, mätänee mahassa ja sisältää kovaa rasvaa, jota suomalainen ei tarvitse. Eikä ekologista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kannattaa muistaa että yli 50g lihaa päivässä lisää syöpäriskiä merkittävästi. Samoin liharuoka, etenkin jalosteet, ovat yhtä haitallisia terveydelle kuin tupakka.
Rasva puolestaan nostaa diabetes-riskiä sokeria enemmän. Etenkin kova, mm lihasta peräisin oleva rasva. Toki avokadot ja maltillinen määrä rypsi- ja oliiviöljyjä esim ovat tarpeellisia, mutta suonia tukkiva voi ja ylenmääräinen hyvänkään rasvan käyttö ei ole järkevää.
Omena on hyvä kuidunlähde ellei madu kestä ruisleipää.
Tuossa oli disinformaatiota vaikka muille jakaa. Karpit harvemmin syövät lihajalosteita ja rasvakin on päästetty pannasta jo muualla maailmalla, vaikkei tieto ole sulle vielä kiirinytkään. Omenassa on muuten verensokeria nopsaan nostattavaa fruktoosia (joka rasvottaa ikävästi myös maksaa) sen verran että mieluummin kannattaa nauttia jalostamattomia marjoja kuin omenoita. Kasviksista saa tarpeeksi kuitua, viljaa ei tarvitse.
Rasva ei muuten nosta db-riskiä, sokeri nostaa ihan tutkitusti. Älä levitä perätöntä tietoa vaikka Itä-Suomessa lienetkin. PubMed lienee sinunkin käytössäsi, ota vaan ne puskasuotimet silmiltäsi.
Usko sinä noihin satuihisi jos se tuntuu mukavemmalta kuin tieteellinen tutkimus.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kannattaa muistaa että yli 50g lihaa päivässä lisää syöpäriskiä merkittävästi. Samoin liharuoka, etenkin jalosteet, ovat yhtä haitallisia terveydelle kuin tupakka.
Rasva puolestaan nostaa diabetes-riskiä sokeria enemmän. Etenkin kova, mm lihasta peräisin oleva rasva. Toki avokadot ja maltillinen määrä rypsi- ja oliiviöljyjä esim ovat tarpeellisia, mutta suonia tukkiva voi ja ylenmääräinen hyvänkään rasvan käyttö ei ole järkevää.
Omena on hyvä kuidunlähde ellei madu kestä ruisleipää.
THL:n puppugeneraattorista päivää. :D
Ei, katsoin aiheesta englantilaisen tiededokumentin ja onhan nouta tutkimuksia aiemminkin nähty.
Itselleni tuo on helppo niellä kun en ole lihaan koskenut 25 vuoteen missään muodossa.:)NIin eli sulla oli oma viitekehyksesi, jolle halusit saada vahvistuksen. Voisitko vielä kertoa, mitä siinä tiededokumentissas tutkittiin? Oliko siinä vhh:ta vai oliko lihan ja rasvan syönti yhdistetty teknoviljaan, glukoosifruktoosisiirappiin, prosessoituihin elintervikkeisiin vai mihin? En oikeasti usko, että siinä oli vhh:ta lainkaan.
Puhuttiin lihan epäterveellisyydestä. Miten jo 50 vuotta on tiedetty jalosteiden ja punaisen lihan voimakas syöpävaikutus. Ei puhuttu viljoista ja vhh:sta muuta kuin että rasvainen ruokavalio on sokerista epäterveellisempi diabeteksen ja syövän näkökulmasta
Miten sinä et tiedä että syöpää hoidetaan maailmalla ja Suomessakin nimenomaan ketogeenisella ruokavaliolla sokerit karsien lääkityksen tukena juuri siksi että syöpäsolut käyttävät energiakseen sokeria? Ja että nykyravinto ja rasvan välttely on johtanut nykyiseen lihavuus-ja diabetesepidemiaan? Että se rasvan demonisointi oli sokerintuottajien masinoima kampanja, sokerin vaarallisuudesta on puhuttu jo 60-luvulla..
Että voi joku olla pihalla...
Aika paljon on näitä virallisiin satuihin uskovia ja lähteinä he käyttävät lehtiartikkeleita.
Etkö sä tiedä että karppaukseen kuuluu kasvikset kaikissa muodoissaan?
Aika noloa tulla tänne riehumaan vailla mitään tietoa aiheesta. Lienet lukenut jotain humpuukijuttuja kun et tiedä että karppaus ei ole eikä ole koskaan ollutkaan mitkään proteiininmättödieetti. Me kato jätetään vaan viljat ja rypsiöljyt veks ja korvataan ne.........tadaa... kasviksilla!!!!
Ja kasviksissa on... kuituja. Ja kuituja saa ihan kivasti jos nappaa kasviksia vajaan kilon päivässä kuten itse teen. Tsekkaa vaikka Finelistä tampio.
P.S.viljakuidut, kaalit ja palkokasvit aiheuttavat kaasuvaivoja. En ole kärsinyt kaasuvaivoista sen jälkeen kun jätin viljat veks ruokavaliosta.
Tuo sun mainitsemasi proteiinirasvamässäily ei ole karppausta nähnytkään.En tiiä mistä misinformaatiosi ammensit, et kuitenkaan sieltä mistä ois oikeeta faktaa saanut ja sen kyllä huomasi heti.
Kun se on niin kiva tulla tänne ulisemaan aiheesta kun on lukenut vaan pari kohuotsikkoa.
Mun ruokavalioni on taatusti kymmenen kertaa terveellisempi kuin sinun. Valtaosa siitä lihastakin jota muuten syön maltillisesti, on vaaleaa.
Nyt mene nurkkaan häpeämään.