Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten käytät turkkilaista/kreikkalaista jugurttia?

Vierailija
11.06.2017 |

Se on aivan loistotuote! Me käytetään sitä leivonnassa (mm. piirakassa rahkan korvikkeena, vohveleissa), ruoanlaitossa (kerman sijaan), tuorepuuroissa, dippikastikkeena (kermaviilin sijaan ja tietysti ihan sellaisenaan.
Se säilyy pitkään eli sitä voi huoletta ostaa sen kilon purnukan.
Miten teillä käytetään turkkilaista/kreikkalaista jogurttia?

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samaan tapaan minäkin käytän. 

Vierailija
2/17 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sulatettuja pakkasmarjoja/tuoreita marjoja sekaan ja sekoittimen kautta kevyesti läpi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lidlin 2 % kreikkalaista sellaisenaan hillon, banaanin, myslin tms. kanssa. Ainoa jugurtti tässä maassa, jota voi syödä, muut kaameita litkuja. 

Vierailija
4/17 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sulatettuja pakkasmarjoja/tuoreita marjoja sekaan ja sekoittimen kautta kevyesti läpi

Joo nami! Tämän unohdin. Ihana smoothie-pohja!

Ap

Vierailija
5/17 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sekoitan turkkilaiseen jogurttiin kaurahiutaleita ja banaania ja syön aamupalana :D

Vierailija
6/17 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön sitä pakastemansikoiden ja stevian kera. On hyvää ja kermaista :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lidlin 2 % kreikkalaista sellaisenaan hillon, banaanin, myslin tms. kanssa. Ainoa jugurtti tässä maassa, jota voi syödä, muut kaameita litkuja. 

Kokeile kuitenkin sitä ehtaa 10% tavaraa.

Vierailija
8/17 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syödään sitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön sitä.

Vierailija
10/17 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Syön sitä.

:)

Toisikohan myös ulkoisesti esim palovammoihin ja hiivalääkkeenä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön ihan sellaisenaan, dippikastikkeessa ja turkkilaisesta jugurtista saa loistavan kastikkeen sieni- tai perunasalaattiin.

Vierailija
12/17 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön partaäijää just marjojen, hedelmien ja pähkinöiden kanssa. Kreikassa myös tuoreiden viikunoiden kanssa, nam. Mutta just 10 % täytyy olla, ei mitään light-tuotteita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syön sellaisenaan välipalana ja lorautan sokeritonta mehukeittoa mausteeksi.

Vierailija
14/17 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Välipalana hedelmien ja marjojen kanssa, smoothiessa, tykkään tehdä siitä sellaista tsatsikin tyylistä mössöä, johon tulee fetaa ja kurkkua (tosi hyvää esimerkiksi pitaleipien täytteenä) ja yleensäkin ruuanlaitossa ja leivonnassa. On kyllä tosi hyvä tuote!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lidlin 2 % kreikkalaista sellaisenaan hillon, banaanin, myslin tms. kanssa. Ainoa jugurtti tässä maassa, jota voi syödä, muut kaameita litkuja. 

No kyllähän se bulgarianjogurtti on parasta. Mutta se on vain kalliimpaa, joten tuo on toiseksi parasta.

Vierailija
16/17 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Harmi, että ne isot törpölliset ei ole suomalaista alkuperää. Valion purnukka on melko kallis. Haluan tukea suomalaisia tuotteita ja työtä.

Vierailija
17/17 |
11.06.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tsatsiki, ehdoton grilliruokien kastike kesällä. Raastan kurkun karkeasksi raasteeksi ja siihen hieman suolaa ja valumaan, ettei tule vetistä. Sitten vain valkosipulia, tuoreita yrttejä kuten minttua ja sitä jogurttia sekaisin.