ixy

Sunnuntaina tuli uusintana dokumentti Penthouse North, ruotsalaisesta ex-malli/näyttelijä/vaatedesigner Agnetasta ja siitä, kuinka käy kun kauneus katoaa, muisti pettää - ja rahat loppuu. Agnetahan oli 1960-luvun lopussa ehdolla Bond-tytöksi. Ei paljon vuokra-asunto, jossa kattoterassi New York Central Park -näkymin auta...

Dokumentti päättyi karusti, eli Agneta joutui palaamaan kotimaahansa Ruotsiin yli 40 vuoden jälkeen, alzheimer-diagnoosin kera.

  • ylös 5
  • alas 0

Kommentit (3)

Vierailija

Kertakaikkiaan surullinen dokkari. Uskomatonta miten ystävät jaksoivat tätä naista auttaa, jotta hän saa pidettyä asuntonsa. Eikä mikään järkipuhe ei näyttänyt tehoavan.

Vierailija

Kiinnostava dokumentti, kannattaa katsoa. Mennyt kauneus ja hulppeat juhlat (erään artikkelin mukaan tuossa asunnossa on bailannu mm. rollarit, Agneta järjesti usein juhlia) eivät paljoa lämmitä kun terveys reistailee, eikä ole rahaa vuokraan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Hyvin tehty dokkari, dokkarin tekijä itsekin mallina toiminut, joten ymmärtää hyvin miltä tuntuu kun ihmisarvo mitataan kauneuden perusteella.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla