Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

PIKA! Tomaattikastike kitkerää. Sokeria hippusen lisätty. Mikä avuksi? M*tt*n tomaaatimurska pohjana.

Vierailija
16.05.2017 |

Sipuli, valkosipuli, pippuri ja suola lisätty. On haudutettu.Missä vika?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
16.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

laita pikkaisen enemmän sokeria, fariinisokeria jos on. sitä saa laittaa yllättävän paljon ennen kuin soosi alkaa maistua makealta. myös pieni loraus etikkaa pyöristää makua.

tämä on nyt sinulle myöhäistä mutta porkkana taittaa kastikkeen happamuutta hyvin hautuessaan alusta asti mukana.

Vierailija
2/6 |
16.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos! Etsin fariinisokerin. ...ja  valkoviinietikkaakin on ihan arjessa.  Jostain syystä mietin sen nimenomaan kärjistävän hapanta makua.

Porkkanaakin on mutta ei ehdi enää tähän hätään.  Kiitos paljon neuvoista!  :D

Välillä onnistuu ja välillä ei  :)

KIITOS!!

Vierailija kirjoitti:

laita pikkaisen enemmän sokeria, fariinisokeria jos on. sitä saa laittaa yllättävän paljon ennen kuin soosi alkaa maistua makealta. myös pieni loraus etikkaa pyöristää makua.

tämä on nyt sinulle myöhäistä mutta porkkana taittaa kastikkeen happamuutta hyvin hautuessaan alusta asti mukana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
16.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kiitos! Etsin fariinisokerin. ...ja  valkoviinietikkaakin on ihan arjessa.  Jostain syystä mietin sen nimenomaan kärjistävän hapanta makua.

Porkkanaakin on mutta ei ehdi enää tähän hätään.  Kiitos paljon neuvoista!  :D

Välillä onnistuu ja välillä ei  :)

KIITOS!!

Vierailija kirjoitti:

laita pikkaisen enemmän sokeria, fariinisokeria jos on. sitä saa laittaa yllättävän paljon ennen kuin soosi alkaa maistua makealta. myös pieni loraus etikkaa pyöristää makua.

tämä on nyt sinulle myöhäistä mutta porkkana taittaa kastikkeen happamuutta hyvin hautuessaan alusta asti mukana.

kiitä vasta sitten jos onnistuu :D

jos laitat etikkaa niin ihan mitättömän vähän, muuten siitä tulee juurikin, no, hapan ja etikan makuinen eikä se ole oikein hyvä juttu. eli kastikkeessa ei varsinaisesti etikka maistu.

Vierailija
4/6 |
16.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos paljon!  Fariinisokeri auttoi....enemmän kuin valkoinen sokeri.    :D  Kiitos, kiitos, kiitos  <3

Vierailija kirjoitti:

laita pikkaisen enemmän sokeria, fariinisokeria jos on. sitä saa laittaa yllättävän paljon ennen kuin soosi alkaa maistua makealta. myös pieni loraus etikkaa pyöristää makua.

tämä on nyt sinulle myöhäistä mutta porkkana taittaa kastikkeen happamuutta hyvin hautuessaan alusta asti mukana.

Vierailija
5/6 |
16.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse laitan aina ketsuppia taittamaan kitkeryyttä, mielestäni toimii oikein hyvin :)

Vierailija
6/6 |
16.05.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Öljyä myös mukaan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kuusi kaksi