PIKA! Tomaattikastike kitkerää. Sokeria hippusen lisätty. Mikä avuksi? M*tt*n tomaaatimurska pohjana.
Sipuli, valkosipuli, pippuri ja suola lisätty. On haudutettu.Missä vika?
Kommentit (6)
Kiitos! Etsin fariinisokerin. ...ja valkoviinietikkaakin on ihan arjessa. Jostain syystä mietin sen nimenomaan kärjistävän hapanta makua.
Porkkanaakin on mutta ei ehdi enää tähän hätään. Kiitos paljon neuvoista! :D
Välillä onnistuu ja välillä ei :)
KIITOS!!
Vierailija kirjoitti:
laita pikkaisen enemmän sokeria, fariinisokeria jos on. sitä saa laittaa yllättävän paljon ennen kuin soosi alkaa maistua makealta. myös pieni loraus etikkaa pyöristää makua.
tämä on nyt sinulle myöhäistä mutta porkkana taittaa kastikkeen happamuutta hyvin hautuessaan alusta asti mukana.
Vierailija kirjoitti:
Kiitos! Etsin fariinisokerin. ...ja valkoviinietikkaakin on ihan arjessa. Jostain syystä mietin sen nimenomaan kärjistävän hapanta makua.
Porkkanaakin on mutta ei ehdi enää tähän hätään. Kiitos paljon neuvoista! :D
Välillä onnistuu ja välillä ei :)
KIITOS!!
Vierailija kirjoitti:
laita pikkaisen enemmän sokeria, fariinisokeria jos on. sitä saa laittaa yllättävän paljon ennen kuin soosi alkaa maistua makealta. myös pieni loraus etikkaa pyöristää makua.
tämä on nyt sinulle myöhäistä mutta porkkana taittaa kastikkeen happamuutta hyvin hautuessaan alusta asti mukana.
kiitä vasta sitten jos onnistuu :D
jos laitat etikkaa niin ihan mitättömän vähän, muuten siitä tulee juurikin, no, hapan ja etikan makuinen eikä se ole oikein hyvä juttu. eli kastikkeessa ei varsinaisesti etikka maistu.
Kiitos paljon! Fariinisokeri auttoi....enemmän kuin valkoinen sokeri. :D Kiitos, kiitos, kiitos <3
Vierailija kirjoitti:
laita pikkaisen enemmän sokeria, fariinisokeria jos on. sitä saa laittaa yllättävän paljon ennen kuin soosi alkaa maistua makealta. myös pieni loraus etikkaa pyöristää makua.
tämä on nyt sinulle myöhäistä mutta porkkana taittaa kastikkeen happamuutta hyvin hautuessaan alusta asti mukana.
Itse laitan aina ketsuppia taittamaan kitkeryyttä, mielestäni toimii oikein hyvin :)
laita pikkaisen enemmän sokeria, fariinisokeria jos on. sitä saa laittaa yllättävän paljon ennen kuin soosi alkaa maistua makealta. myös pieni loraus etikkaa pyöristää makua.
tämä on nyt sinulle myöhäistä mutta porkkana taittaa kastikkeen happamuutta hyvin hautuessaan alusta asti mukana.