Vuoden työtön

Hei kaikki.

Vuoden työtön - blogi on saanut kolme uutta päivitystä.

1) piilokorruptio työttömyyden esteenä
2) hallituksen aivopierut uudesta 'työttömiä kannustavasta' suunnitelmasta
3) CV-netti/eures

Tervetuloa tutustumaan.

Vuoden työtön
http://vuodentyoton.blogspot.com/

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Vuoden työtön

Kuten ehkä jotkut tietävätkin, olen lopettamassa blogin pitoa tällaisena, kun se tunnetaan. Päivityksiä tulee vielä mahdollisesti 1-2. 

Voin kuitenkin jättää blogin roikkumaan "vinkkiblogina" työttömille, jos kiinnostusta on. Siitä sopii kommentoida joko tähän tai itse blogin kommenttikenttiin. 

Jokatapauksessa, kiitoksia kaikille lukijoille, kommentoijille ja sähköpostia laittaneille tässä vaiheessa. 

Vuoden työtön

PS: Muistakaa nauttia kesästä huolimatta elämäntilanteestanne.

Vuoden työtön

Vierailija kirjoitti:
Ketään ei kiinnosta märisijät, hankkikaa työpaikat vaikka ulkomailta niinkuin isoisoisätkin tekivät kun lähtivät merten taa tukkisavotoihin eivätkä jääneet kotiin räkimään kattoon ja vaatimaan yhteiskuntaa elättämään.

Voi jumaliste, että veronmaksajaa vituttaa nämä märisijät.

Parahin kommentoija numero uno, 

Kiitoksia suorastaan viiltävän älykkäästä kommentistasi. Olet selvästi sisäistänyt hallituksen maailmaa mullistavan teorian: "Työttömyys johtuu siitä, että on työttömiä. On siis työttömien vika, että on työttömyyttä." Ehkä olet jopa yksi heistä. Oletko? 

Olet myös suorastaan huikean tietoinen yhteiskunnallisista asioista, ja yleensä siitä miten hyvä ja rauhallinen hyvinvointiyhteiskunta toimii. Muun muassa tuet pois työttömiltä-asenteesi on osoittautunut suorastaan menestykseksi fantasiavaltiossasi Somaliassa. Suosittelen käymään paikan päällä nautiskelemassa valtiosta, jossa eivät työttömät verorahojasi kuppaa. 

Lisäksi asenteesi sananvapautta kohtaan on suorastaan liikutuksenkyyneleitä herättävä. Ongelmista ei saa puhua! ...koska se mistä ei puhuta, sitä ei ole olemassa. Oppi-isäsi Erdogan ja Kim ovat ylpeitä sinusta. Kim on lähestulkoon luonut märän päiväunesi, jossa ongelmien lausumisesta saattaa päästä jopa areenan tähdeksi siihen ainokaiseen esitykseesi. Lisäksi työstä riittää palkaksi amfetamiiniannos ja ehkä kuppi riisiä perheelle, jos oikein ansioidut. Suosittelenkin muuttamaan opintoretkelle Pohjois-Koreaan nauttimaan täydellisen valtakunnan kaikista eduista. Ehkä jopa loppuelämäksi! :) 

Otan myös osaa veronmaksusi tuskaan. Onhan se hirvittävää, että murto-osa veroistasi käytetään vähäosaisten auttamiseen hädän hetkellä. Verotushan laskisi välittömästä vähintään 10-prosenttiyksikköä, jos ikävä tilastoihin tarttuva virallinen työttömyys lopetettaisiin edella mainittujen valtioiden mallin mukaan. Miksi viimeisimmät hallitukset eivät ole vielä tajunneet tätä? Asiahan olisi helppo hoitaa joko laillistamalla työttömyys, josta saisi turhat märisijät gulageihin saattamaan talous fantastiseen nousuun.. tai sitten toteuttamalla se juhlakolikon teema. Ei vie paljoa aikaa ja työttömyys on hetkessä nollattu! Hurmiollista! 

Toivottavasti jatkat kommentointia ja jaat meille suuria viisauksia, joita olemme epähuomiossa jättäneet huomiotta. 

Pidän sinua jo nyt kansakuntamme messiaana, joka taittaa tämän ikävän taloudellisen torjuntavoiton, jonka kourissa ähistelemme juuri nyt.

Vuoden työtön
http://vuodentyoton.blogspot.com/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla