Vierailija

Eli oikeudenkäynti tulossa, jonne olen menossa ilman avustajaa. DNA-testien perusteella ihan selvä tapaus, oma kertomukseni tapahtumien kulusta pitäisi sen perusteella olla selvä, hätäkeskuspuhelu ja poliisien kertomus tekijän käytöksestä teon jälkeen on ylöskirjattu ja tukevat kertomaani. Eli ei pitäisi olla mitään epäselvää. Tekijä kuitenkin väitti ainakin kuulusteluissa, ettei muista tapauksesta mitään ja väitti toimineensa humalan ja hämmennyksen vallassa hätäkeskuspuhelun aikana ja poliisien saapuessa.
Onko tuollainen muistamattomuus ja humala jotenkin lieventäviä asianhaaroja tai voivatko vaikuttaa tuomioon?
Entä se, että olen joutunut olemaan tämän raiskaajan kanssa jonkin verran tekemisissä tapauksen jälkeenkin?
Vaikuttaako minun tämän hetkinen suhtautumiseni häneen hänelle tulevaan tuomioon?

Sitten vielä sellainen kysymys, että hänellä on yksi aikaisempi tuomio ymmärtääkseni väkivallanteosta, mutta hän ei ole ollut vankilassa sen vuoksi eli ilmeisesti ehdollinen? Ilmeisesti seuraava tuomio tulee sitten olemaan ehdoton, vai? Lähteekö hän heti sitä istumaan vai miten asia etenee?
Tiedän hänen tehneen samanlaisen raiskaustempun eksälleenkin, mutta sitä ei silloin viety oikeuteen. Olisiko syytä ottaa tuo asia esiin oikeudessa ja kutsua eksä todistamaan vai lieneekö tarpeen?

Sitten pitäisikö minulla olla vaatimus jostakin tuomiosta tai korvauksista vai määrääkö oikeus ne jollakin perusteilla ilman mitään mun erikseen vaatimista?

En ole ehtinyt ajattelemaan mitään oikeusavustajaa, mutta olisiko se kuitenkin hyvä?
Aikaa on pari viikkoa, en tiedä ehdikö.......

  • ylös 2
  • alas 5

Kommentit (11)

Vierailija

Ja ai niin hänellä on diagnosoitu persoonallisuuhäiriö, joka saattaa osaltaan vaikuttaa hänen tällaiseen käytökseensä, pitäisikö sekin tuoda esiin oikeudenkäynnissä?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

En ole ehtinyt ajattelemaan mitään oikeusavustajaa, mutta olisiko se kuitenkin hyvä?

Aikaa on pari viikkoa, en tiedä ehdikö.......

No olis hyvä. Viosit käydä kaikki nämä kysymykset läpi etukäteen hänen kanssaan. Ehdit, kun menet oikeusaputoimistoon heti.

  • ylös 20
  • alas 0
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

hommaa vaan se asianajaja itsellesi sinne oikeudenkäyntiin niin ei tartte vauvapalstalla kysellä tälläsiä! voit saada vähän asiantuntevampaakin opastusta ja edunvalvontaa itsellesi.

  • ylös 22
  • alas 1
Vierailija

Varovasti voit ottaa yhteyttä exään. Mutta et vedä häntä mukaan ilman että hänen kanssaan ensin puhut!

Oletko ollut yhteydessä mihinkään tukitahoon? Eivätkö sieltä osaa auttaa myös oikeusasioissa näissä tapauksissa? Siis ainakin antaa neuvoja.

Vierailija

Ehdottomasti avustaja! Se on sulle maksuton, seksirikosten asianomistajalle maksetaan valtion varoista. Et missään nimessä mene ilman ja se ei tarvi olla oikeusaputoimistosta vaan ihan kuka tahansa yktityisen lakifirman asianajaja. Tänään hankit sen jo! Se on sun oikeus! Syyttäjä ei aja mitään henkisiä korvauksia, ne sun pitää itse osata vaatia ja avustaja auttaa sua myös siinä.

  • ylös 20
  • alas 0
Vierailija

Siis miten sä vasta nyt heräät ajattelemaan asiaa? Miksi et ole hankkinut mitään apua aiemmin??

Vierailija

Vaadi kaikesta korkein mitä pystyt (realistisesti) koska oikeuslaitos sitten tiputtaa kaiken alimpaan mahdolliseen. Jos vaadit vähän niin eivät anna mitään mistään. Tarvitset avustajan ja on tärkeää että rikos kirjataan mutta valmistaudu henkisesti siihen että hän ei käytännössä saa mitään. Hän saa minimi lässyn lässy merkinnän paperiin ja saat pari sataa euroa kun "tuli paha mieli". Löydät paljon uutisia tuomioista ja myös siitä että Suomessa raiskauksen tuomiot ovat liian lieviä uhrin kokemukseen nähden. Toivoisin että asia muuttuisi mahdollisimman pian mutta muutosta on vaikea saada aikaan.

Raiskausta ei Suomessa katsota "oikeaksi" rikokseksi koska naisen pimppahan ei tunne mitään.. Sehän on vaan seksiä miesten mielestä ja arvaa ketä siellä päättäjinä istuu.... Tosin jotkut naisetkin ovat naisia vastaan raiskausjutuissa. Olen pahoillani mutta älä odota liikoja. Kuitenkin tee se ja VAADI!

Jos uhrit eivät älämölöi tarpeeksi ja vaadi tarpeeksi niin ei mikään tule ikinä muuttumaan. Älä ole pelokas uhri, ole vaativa uhri.

Koska aikaa on niin vähän niin en suosittele lukemaan oikeustapauksia mutta kun saat tuloksen ja se risoo koska hän ei saanut kunnon tuomiota niin lohduttaudu sillä että oikeustapauksissa perustelut ovat alhaista saastaluokkaa. Aina löytävät miksi nainen joka tapauksessa teki tai toimi väärin tai miksi ei nyt kuitenkaan ollut raiskaus koska hevonpaskaperustelut.

Amerikoissa on tullut muutamia tuomareiden älynväläyksiä julkisuuteen ja jotkut tuomarit ovat siksi joutuneet eroamaan mutta Suomessa kellään ei ole tarpeeksi rohkeutta ja voimaa taistella meidän kusipäistä epäoikeuslaitosta vastaan.

Täällähän saa paljousalennusta rikoksista.. Mitä enemmän rikoksia sen lyhemmän/pienemmän tuomion aina seuraavasta saa koska rukkaparkarikollisella on jo "rangaistuksia" pohjalla...

Kapinen kehitysmaa on Suomi tuomioineen.

Tsemppiä toivotan ja jaksamista! Älä anna periksi, luot pohjaa parempaan, muista se!

Vierailija

Ehdottomasti oikeusavustaja!

Se, että on yksi ehdollinen tuomio taustalla, ei vielä automaattisesti tarkoita nyt ehdotonta. Mutta yksin et oikeudessa pärjää, joten hanki avustaja.

Vierailija

Hommaappa oikia asianajaja. Vastapuoli pääsee maksamaan senkin lystin jos aihetta on.

Oikeus apuna voi olla minkälainen vaan idiootti joka tajuaa vähemmän kuin sinä.

Vierailija

Ehdottomasti avustaja mukaan. Raiskauksesta tuomiot ovat olemattomat ja uhrin moraali, käytös ja luotettavuus tutkitaan läpikotaisin oikeudessa. Sen lisäksi että tulit raiskatuksi sinuun käydään oikeudessa käsiksi ruotimalla yksityiselämäsi. Annat etua raiskaajalle jos et ota avustajaa mukaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla