Vierailija

Kun sitä tekstiä näppää, niin näyttöön tulee AVG virustorjunta joka pyytää puh, nroani. Mitä teen? Syötänkö numeron vai onko toi joku mainoskikka? Kiitos, jos joku asioista tietävä viitsiisi auttaa.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ne on täysiä feikki-ilmoituksia, jotka ei siis pidä paikkaansa. Yritttävät vain näinkin kierolla tavalla saada myytyä ohjelmistoaan valehtelemalla, että olisi muka virus. Minulle tuli kolme vk. sitten Honor 7:aan sama ilmoitus ja pyyhkäisin sen vain helvettiin siitä ruudulta, mitään viruksia ole nyt ja hyvin toimii.

Vierailija

Tuo on ilmaisohjelmaan ympätty mainos ja ÄLÄ missään tapauksessa klikkaile tuollaisia linkkejä tai ainakaan anna mitään tietoja / asenna ohjelmia sen kautta. Sen jälkeen puhelimessasi tosiaan saattaa ollakin virus.

Puhelin ei ilmoita noin viruksesta, eikä tuo ilmoitus VOI olla todellinen. Minullakin Ingognito Browser tarjoaa välillä näitä 'koneessasi on virus'-mainoksia, mutta jätän ne noteeraamatta.

Vierailija

Onko varmasti virus vai false positive? False positivie tarkoittaako sitä, ettei ole virus, mutta virustorjunta silti luulee sitä virukseksi.

Vierailija

Voi ihanat kiitos paljon! Säikähdin niin paljon, että olin jo syöttämässä omaa numeroani kenttään. Sitten yritin tavoittaa erästä ystävääni, joka on hyvä näissä jutuissa. En tavoittanut ja eikös sitten tullut AV mieleen. Ja taas kerran AV ei pettänyt!

Eli suljen sen vain pois, jos taas ilmestyy. Kiitos!

Vierailija

Windows-puhelimille ei ole olemassakaan haittaohjelmia. Se on sen verran harvinainen käyttöjärjestelmä, ettei kukaan viitsi vaivautua niitä tekemään.

Vierailija

Samaa kyselee aika-ajoin toi Lumia 820, joka on makkarissa tablettina ilman sim-korttia. Tehdasasetusten palautus poistaa ongelman aina pidemmäksi aikaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla