Vierailija

tehdä se kun mies vaatii. Meidän naisten on torjuttava ajatuksetkin siitä.

  • ylös 12
  • alas 1

Kommentit (8)

Vierailija

Samaa mieltä. Toisaalta kannatan myös miehen oikeudesta päättää lapsensa hengestä. Haluaisin kieltää abortin myös niissä tilanteissa kun isä sitä vastustaa.

T. Feministi

Vierailija

Niin kauan, kuin alkio tai sikiö ei ole elinkelpoinen naisen ruumiin ulkopuolella, on päätöksen oltava vain ja ainoastaan naisen päätös.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Isälle kuuluisi oikeus päättää osallisuudesta rahoitukseen. Mitään DNA testejä vanhemmuudesta ei saa tehdä, jos ei tämä ole isän tahto. Kustannukset kuuluvat tällöin vain äidille, joka sen lapsen on halunnut tehdä.

Vierailija

Tietenkin. Toisaalta, miesta ei voi pakottaa maksajaksi jos nainen haluaa 'vahinko' lapsen. 

Mun aiti on syntynyt aikana ennen laillisia abortteja ja on kertonut duunikollegoista jotka kavivat laittomissa 'abortti-paikoissa'. Yksikin rupesi valumaan verta tyopaikalla ja piti vieda sairaalaan. 

Vierailija

On kuitenkin kiistatonta, että lapsella on oikeus tulla toivottuna maailmaan. Miten tämä oikeus toteutuu jos nainen miehen vastustuksesta huolimatta päättää pitää lapsen? Minusta se lapsen oikeuksien sorsia ei ole ainakaan se mies.

Vierailija

Niin no sitten on nää narkkiäidit ja alkoholistit jotka vetää ja juo raskautensa ajan niin vois ihan hyvin pakottaa alkiovaiheessa aborttiin.

Vierailija

Eihän kukaan nainen nyt vapaamatkustamistaan haluaisi kieltää , ja ilmaista rahantuloa. Mitä nyt pilaa lapsensa ja miehen elämän pahimmassa tapauksessa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla