Vierailija

Muistan, että lapsena meillä käytettiin tuota kikkaa aina kun oli kakka kovalla ja nyt on omalla pojalla ollut vatsa ummessa jo kolmisen päivää. Äiti on haudassa, joten en pysty häneltäkään kysymään, eikä googlesta löytynyt apua, joten kysynkin täältä, että kuinka paljon tuota partavaahtoa uskaltaa ruiskuttaa sinne peppuun ja onko merkillä jotain väliä? Tai tietääkö täällä kukaan ylipäätään kyseistä vanhaa konstia.

  • ylös 2
  • alas 6

Kommentit (9)

Vierailija

Ei sinne koko pulloa tarvitse suihkuttaa, vaan ihan sen verran, että kakka lähtee liikkeelle. Periaatteessa mikä tahansa vaahtomainen aerosoli käy tuohon, joten kermavaahdolla saa ihan saman efektin aikaiseksi. Sen verran reilusti kannattaa kuitenkin suihkuttaa, että hieman tuntuu painetta, jolloin vaahto pääsee vähän syvemmälle, kuin aivan peräaukon suulle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

On muuten oikeasti toimiva kikka, eikä mikään trolli tai hullutus. Vaahtoa kannattaa laittaa sen verran, mitä hyvältä tuntuu. Lapsen kanssa toki varovasti.

Vierailija

Kai vatsa sekaisin menee kun ei ole sisäisesti nautittavaksi tarkoitettu. Ennemmin ostaisin vaikka luumuja ja päärynää, sellaisenaan tai pilttinä. Tai apteekista ummetuslääkettä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Eiköhän tuohon löydy apteekista parempia konsteja...

Miksi tuhlata rahojaan apteekkiin, jos kotikonsteilla pääsee samaan lopputulokseen?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla