Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä öljyä munkkienpaistoon?

Vierailija
28.04.2017 |

Muistelisin aikoinani koulussa tehneeni niitä kookosrasvassa, mutta nyt kun ohjeita käyttää niin on rypsi-, rapsi- tai oliiviöljyä (hyi!).

Entä jos ei ole paksupohjaista kattilaa? Ei ole edes pinnoitettua kattilaa. Voinko tehdä wokkipannussa?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
28.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Vierailija
2/6 |
28.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
28.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä paistoin Sunnuntain munkinpaistorasvassa. Monet ovat kehuneet kookosrasvaa, mutta ei löytynyt kaupasta, hyviä tuli tuossakin.

Vierailija
4/6 |
28.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vastauksesta.

Kaikissa ohjeissa käsketään käyttämään paksupohjaista kattilaa. Ilmeisesti tällä tarkoitetaan pinnoitettua? Mitä jos käyttää ihan tavallista teräskattilaa? Voiko rasva kuumentua yli kriittisen pisteen?

Vierailija
5/6 |
28.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kookosrasvassa ollaan paistettu toisessa polvessa (munkit siis). Valurautapata on meillä sitä varten. Mutta wokkipannu ei kuulosta pahalta.

Vierailija
6/6 |
28.04.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kiitos vastauksesta.

Kaikissa ohjeissa käsketään käyttämään paksupohjaista kattilaa. Ilmeisesti tällä tarkoitetaan pinnoitettua? Mitä jos käyttää ihan tavallista teräskattilaa? Voiko rasva kuumentua yli kriittisen pisteen?

Käytä normaalia teräskattilaa vaan ja unohda ne teflonhärpäkkeet.