Vierailija

Ei ihme että SDP on niin alennustilassa, ei tuollaista nepotistista mafiaa halua kukaan tavallinen ihminen äänestää. Muija tulee ensikertalaisena valtuustoon ja heti pormestariksi.

  • ylös 9
  • alas 0

Kommentit (12)

Vierailija

Jutta Urpilainen vol 2 ja sen Stubido-lookalike-puoluesihteerinkin faija oli joku demaripoliitikko. Aivan totaalisen naurettavaa touhua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Miksi hymiö? Onko hymiö asian kannalta ratkaiseva?

Eikö sinua naurata tämä tuolileikki?

Vierailija

Demareiden ongelma on uskottavuus. Vaahdotaan veroparatiiseista samalla kun ay:n kotimainen veroparatiisi saa jatkua. Vaahdotaan suurituloisista ja samalla maksetaan omille ay-johtajille ns. jättipalkkoja. Vaahdotaan köyhien kyykyttämisestä samalla kun oma ay-asuntoliike nyhtää jättivuokria pk-seudulla tilanteessa jossa asuntopula on aiheutettu tahallaan. Tähän lisää monta vastaavaa kohtaa.

Tosiasiassa ay-liike on ottanut demarit halutuunsa ja demarit on lähinnä ay-liikkeen edunvalvontapuolue samaan tyyliin kuin rkp on pakkoruotsipuolue.

Vierailija

Mun mielestä ihan ok. Paikasta kieltäytyneitä on jo niin monta, että pitää siihen joku valita! Ei ilmeisesti ole kovinkaan himottu pesti kun kukaan ei sitä halua.

Vierailija

Suomi on maailman vähiten korruptoitunein maa.

Koska täällä osataan maailman parhaiten koristella korruptio joksikin muuksi.

Vierailija

Asiasta toiseen olisiko selkeämpää jakaa pormestarin paikka + apulaispormestarit siten että korkeintaan yksi per puolue vaikka suuruusjärjestyksessä. Jos puolueita on jossain vaaleissa vähemmän kuin paikkoja niin sitten ruvetaan vasta jakamaan tuplapaikkoja. Paikan valinta vaikka suuruusjärjestyksessä kuten hallituksessa ilmeisesti jaetaan ministerinhommat. Nythän vihreät ja kokoomus saa molemmat 2 paikkaa ja viimeinen menee demareille, eli isoimmat vie kaiken sulle + mulle periaatteella. Ei kuulosta kovinkaan demokraattiselta.

Vierailija

Tämä on aivan typerä aloitus. Missä on linkki juttuun missä kerrotaan mistä on kyse? Miksi et ap pohjusta asiaa laajemmin, jos et viitsi linkata mitään juttua?

Mun mielestä tämän takia palsta on tasoltaan pohjamudissa, koska kirjoitettaessa ihan oikeista asioista, pitäisi nähdä edes HIUKAN vaivaa sen aloituksen tekemiseen tai sitten jättää kokonaan tekemättä.

Yrittäkää nyt edes vähän! 

Ymmärrän jos keskustellaan bacheloristä tai bloggaajasta, mutta jos puhutaan asiasta niin pitäkää nyt edes jotain tasoa. Hyi hyi ap.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla