Lue keskustelun säännöt.
Onko ankanrinta hyvää?
07.04.2017 |
Muistelen, että olisin joskus vuosikymmeniä sitten syönyt ankkaa, mutta se ankan rasva maistui musta jotenkin tunkkaiselta ja pahalta. Sen jälkeen en ole sitä syönyt.
Makuaistikin on tässä elämänvarrella kaiketi jalostunut ja vähän houkuttaisi ostaa ankanrinta.
Mitä sä tykkäät ankasta? Jakaako se mielipiteitä vai onko suurta herkkua?
Kommentit (4)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ankanrinta on todella hyvää! Rasva kannattaa paistaa pois (lue reseptistä hyvin paisto-ohjeet) ja jätä liha hiukan mediumiksi, niin voittaa maussa naudan fileen mennen tullen.
Vierailija kirjoitti:
Todellakin on hyvää, mielestäni.
Näin on, eikä rasvan pitäisi maistua tunkkaiselta vaan herkulliselta.
Todellakin on hyvää, mielestäni.