Miksi hotellien aamupalalla saa niiiiin hyvää kahvia?
Kävimme taas puolison kanssa pitkästä aikaa hotellissa menneellä viikonloppuna Helsingissä. Aamiaisella tuli mieleen että miksi jälleen kerran kahvi oli niin pirun hyvää? Onko heillä käytössä jotkut erikoiset keittimet? Joku jumalainen kahvilaatu? Tietääkö kukaan? Ei kahviloiden tarjonta yllä lähellekään samaa tasoa.
Kommentit (9)
Eiköhän se johdu vain siitä, että hotellien aamiaisella tulee ylipäänsä oltua hyvällä tuulella. Silloin ruokakin maistuu paremmalta.
Itse en ole hotelleissakaan saanut parempaa kahvia kuin kotona.
Koska se on kunnollista vahvaa pikakahvia eikä mitään lirua mitä suodatin ja pannukahvit on.
Se on tuoretta ja kierto on hyvä. Mutta hotellienkin tasoissa on eroja.
Ulkomailla joka paikassa ja maassa aamupalalla oli aina sama erikoinen tuoksu, en tiennyt, mistä tuli. Myöhemmin selvisi, että tumma kahvihan se. Suomessa juotiin pelkkää junttikahvia vielä tuolloin.
Missä hotelleissa oikein käytte? Yleensä niissä missä ite oon yöpyny on sitä kitkerää automaattikahvia. Voi kun saiski hotelliaamiaisella hyvää kahvia.
Hotellien kahvit koskaan mitään ihmeellistä oo.
Käykääs joskus kunnon kahvipaikassa.
Riippuu ihan hotellista.
Itse pidän Arskan kahvista. Ei ihan tavallista Suomi-tervaa.
Kokeileppa keittää kotonakin tummapaahtoista, vaikka Läfbergs Charismaa. Euron tai pari kalliimpaa kuin juhlamoskabriketti, mutta paluuta ei ole.
Olen miettinyt samaa