Mitä kypsentämätön sianliha ja kana saattavat sisältää (linkit)
Niille, joiden mielestä hygienia lihoja käsitellessä on turhaa.
https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Salmonellat
Mukavaa lisäpotkua kanasta!
https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Trikiini
Madot kudoksissa estävät vain allergioita ja kasvattavat vastustuskykyä.
Edes Suomessa kaikkea myyntiin tulevaa lihaa ei testata. Ei ole nipottamista käsitellä lihaa varovasti.
Kommentit (4)
En halua ton takii syödä vierailla.Yksikin kerta kylässä isäntä teki pihvejä ja keikkasi ne ensin leikkuulaudalla.Pyyhittyään paperilla isoimmat veret teki siinä tuoresalaatin.Niin ja ei sairastella vaikkei olla paskasii ☺
Olin aivan järkyttynyt tuosta paistinlasta jauhelihaan- ketjusta. Niin moni oli sitä mieltä että ylihygieenisyyttä ja nipotusta vaihtaa otinta voihin.
Onneksi nykyisin jo seiskaluokalla kotitaloustunneilla opetetaan lihan käsittelyä ja tutustutaan mm. Salmonellaan ja trikiiniin. Perushygieniaa pitäisi monen vielä kerrata.
Hygieniapassin suorittaneille tuttua juttua. Tosin mahtaako olla kaikissa kebab- ym. etnisissä paikoissa hygieniapassi suoritettu?:)
Ymmärtääkseni tuo trikiini on syy sille, miksi joissain uskonnoissa possu on "saastaista".