Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä kypsentämätön sianliha ja kana saattavat sisältää (linkit)

Vierailija
17.03.2017 |

Niille, joiden mielestä hygienia lihoja käsitellessä on turhaa.

https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Salmonellat
Mukavaa lisäpotkua kanasta!

https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Trikiini
Madot kudoksissa estävät vain allergioita ja kasvattavat vastustuskykyä.

Edes Suomessa kaikkea myyntiin tulevaa lihaa ei testata. Ei ole nipottamista käsitellä lihaa varovasti.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
17.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ymmärtääkseni tuo trikiini on syy sille, miksi joissain uskonnoissa possu on "saastaista".

Vierailija
2/4 |
17.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

En halua ton takii syödä vierailla.Yksikin kerta kylässä isäntä teki pihvejä ja keikkasi ne ensin leikkuulaudalla.Pyyhittyään paperilla isoimmat veret teki siinä tuoresalaatin.Niin ja ei sairastella vaikkei olla paskasii ☺

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
17.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olin aivan järkyttynyt tuosta paistinlasta jauhelihaan- ketjusta. Niin moni oli sitä mieltä että ylihygieenisyyttä ja nipotusta vaihtaa otinta voihin.

Onneksi nykyisin jo seiskaluokalla kotitaloustunneilla opetetaan lihan käsittelyä ja tutustutaan mm. Salmonellaan ja trikiiniin. Perushygieniaa pitäisi monen vielä kerrata.

Vierailija
4/4 |
17.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hygieniapassin suorittaneille tuttua juttua. Tosin mahtaako olla kaikissa kebab- ym. etnisissä paikoissa hygieniapassi suoritettu?:)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan viisi kaksi