Uudella Moccamasterilla pahaa kahvia, vanhalla hyvää
Mistähän johtuu?
Sekä kotonani, että työpaikalla uudehkoilla Moccamaster keittimillä tulee pahaa kahvia (vesi erillisellä kannulla + säännöllinen putsaus) ja taas useammassa paikassa, jossa vanhempi Moccamaster keitin niin tuleekin hyvänmakuista. Ja kahvimerkki sama.
Kommentit (7)
Miten kukaan meistä tuota voisi tietää? Luulteko, että joku Moccamasterin tuotekehittelypäällikkö käy lukemassa Vauva-lehden palstaa?
Meillä työpaikalla keitetään aina tuoretta kahvia eikä seisoteta pannussa. Riippuu siis ihan työpaikasta.
Ja ei, en oleta että joku tuotekehityspäällikkö tätä lukisi. Lähinnä kysyin, jos joku muu huomannut saman eron tai keksii syyn mistä voisi johtua. Että onko joku löytänyt/keksinyt tavan saada näillä uusillakin hyvää kahvia.
Huuhtele suodatinpaperipölyt pois suppilossa ennen kahvin annostelua.
Uusi keitin keittää veden kuumemmaksi kuin vanha jolloin kahvista tulee "kahvimman" makuista ja sä et tykkää näin keitetystä kahvista?
Paskanen keitin. Iso osa jengistä ei ikinä pese keittimiään niin maku on sitten jotain aivan käsittämätöntä ja sitä vielä kehutaan. Oksettavaa.
Huonosta kahvipavusta ei saa hyvää vaikka laitteet olisi priimaa.
Yleensä työpaikalla kahvipaketti säilötään avoinaisena ja kahvi saattaa olla pannussa monta tuntia. Kotona kahvin juoda alle 30 minuutissa.