Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ravintoloiden "kihomatokostot" - totta vai tarua?

Vierailija
08.03.2017 |

Olen joskus lukenut netistä tunnustuksia/trolleja, joissa on "hankalille" asiakkaille käyty tarjoilemassa kostoksi kihomato terästettyä safkaa. Pidin näitä juttuja ihan höpöinä, mutta nyt eräs tuttu tarjoilija kännissä naureskellen kertoi vastaavan jutun. Ilmeestäni varmaan näkyi etten hyväksy, kun hän sitten alkoi vetää sanojaan takaisin, mutta epäilys jäi.

Nyt mietityttää, uskaltaako tässä enää ainakaan reklamoida mistään ruokapaikassa... jos uusi annos tuleekin "spagetin" kanssa. :( Onko kukaan muu kuullut näitä juttuja?? Tai oletteko törmänneet itse omalla alalla vastaaviin "jäyniin"?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
08.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli tuttusi kertoi että hänellä on kihomatoja ja että hän kaivaa niitä perseestään töissä ihmisten ruokiin? Vaikea uskoa.

Vierailija
2/6 |
08.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistäs se kokki sen kihomadon saa? Persiistä käy repimässä? :::D Ei, emme tee sellaista. Sieltä keittiöstä voi vähän kirousta kuulua ja tarjoilija saa kokilta haukut (vaikka tarjoilijahan ei sitä ruokaa tarjoile), mutta kyllä se ruoka tehdään uudestaan, ilman mitään eritteitä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
08.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei pidä paikkansa. Ainakaan yhdessäkään työpaikassa, jossa olen ollut, ei reklamaatioita hoidettu kostamalla. Ja yleensä asiakas valitti ihan aiheesta, vaikka muutama ääliöpoikkeuskin on vastaan tullut.

Vierailija
4/6 |
08.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mistäs se kokki sen kihomadon saa? Persiistä käy repimässä? :::D Ei, emme tee sellaista. Sieltä keittiöstä voi vähän kirousta kuulua ja tarjoilija saa kokilta haukut (vaikka tarjoilijahan ei sitä ruokaa tarjoile), mutta kyllä se ruoka tehdään uudestaan, ilman mitään eritteitä :)

*valmista

Vierailija
5/6 |
08.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikkea sinä sitten uskotkin.

Vierailija
6/6 |
08.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi helvetti... Vaikea kuvitella että Suomessa,mutta Italiassa mulle on kahdesti osunut kusipää ruokapaikka. Ekan kerran Roomassa oltiin väsyneinä ja kai turhan veemäisen näköisinä (oltiin kumminkin ihan kohteliaita!) pitsalla, niin ihmettelin miksi alkoi maistua pahalle. No, pitsan alta löytyi jotain mömmöä sit... Yök. Toisen kerran Napolin lähistöllä sain koko pitsan aivan oliiviöljyssä uimassa, siis ei hieman öljyä pinnalla vaan sitä oli kaadettu päälle useampi desi. Eli onhan näitä... en vain uskonut että Suomessa ois?