Vierailija

Itse tulee ostettua aina hirveät läjät karkkia. Jotain pysyvämpääkin muistoa olisi kiva ostaa, mutta en oikein tiedä, mitä sieltä kannattaisi ostaa.

Vinkkejä?

  • ylös 13
  • alas 2

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

Jos käyn tallinnassa ostan sieltä jotain. Jos käyn tukholmassa, ostan sieltä jotain. Laivalla karkkien hinnat, en tiedä onko ne paljon halvempia kuin maissa.

  • ylös 13
  • alas 0
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

No ei maista löydy juuri niitä makeisia/suklaita mitä just laivalta haluaa ostaa esim. just nuo Tobleronet. Eikä maista löydy niin isoja pakkauksia. Ap

  • ylös 19
  • alas 1
Vierailija

Hieman karkkia tavan vuoksi. Kosmetiikkaa jos osuu hyvä tarjous ja tuote entuudestaan tuttu. Käyn harvoin risteilyllä.

  • ylös 13
  • alas 0

Ostan maista (en lavalta) viiniä ja kuoharia. En ole oluen ja siiderien ystävä, joten ne jää ostamatta. Joskus jotain tuoksuja, harvemmin mitään ruokatarvikkeita. Karkkia aina isompi määrä, niitä ei koskaan ole liikaa. :)

Vierailija

Yleensä jonkun karkkipussin, muuten en mitään. Tosin käyn laivalla ehkä kerran vuodessa (Hki-Tll)

Vierailija

Hajuvettä jos edellinen on jo vähissä.

Kirkasta viinaa sallittu määrä. Siksi että muuten hakisin vastaavat alkosta, meillä nyt aina on alkoholia kotona ja muutaman kerran kuussa tulee tehtyä paukut.

Joku suklaa.

En todellakaan halua mitään pysyviä muistoja kaappiin pölyttymään.

Vierailija

Meikkejä ostin aina ennen. Joitakin laatumerkkejä saa vähän edullisemmin laivalta. Maksaahan ne toki enemmän kuin joku perus lumene, mutta vähemmän silti kuin vastaavat jossain sokoksella.
Joskus olen ostanut hajuvettä tai jonkun erikoisemmin alkoholipullon. En jaksa suurempaa määrää raahata alkoholia, eikä sitä meillä paljoa kulukaan. Karkkia tulee ostettua kuten salmiakkia ja tobleronea.

Ei laivoissa monesti kyllä kovinkaan kummoinen valikoima ole shoppailijalle.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla