Vierailija

Tahdon blondiksi. Nyt blondattu 3 kertaa ja tukka on keltainen. Värinpoistolla tehty 2 kertaa... Mikä olisi aine jolla väri lähtisi varmasti pois? Kiitos avusta!

  • ylös 0
  • alas 3

Kommentit (6)

Vierailija

Ei se oikein millään lähde "varmasti" pois. Lähinnä suosittelisin seuraavaksi jotain tuhkan sävyistä taittamaan keltaisuutta pois.

Riippuu lähtötilanteesta kuinka vaaleaksi saa, jos on pitkät, moneen kertaan värjätyt hiukset voi latvassa olla niin paljon väriä ettei kaikki lähde millään. Lisäksi mulla ja siskolla värjäämätönkin tukka vaalenee aina keltaiseksi kun on niin voimakas punapigmentti piilossa (ei siis näy käsittelemättömässä hiuksessa muuten kuin kiillossa, mutta kaikki hiusvärit taittaa aina punaiseen. Vihreää en tosin ole kokeillut, kai sekin olisi punainen lopputulokselta..).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Sävyttikö kampaaja vai vaalensiko vain? Käytätkö kotona hopeashampoota ja -hoitoainetta.

Vierailija

Ihmeaineita ei ole olemassa, mutta ammatitaitoinen kampaaja osaa kyllä auttaa ja antaa neuvoa.

Vierailija

Ensin pohja pitää saada riittävän vaaleaksi käyttämällä vaalennusainetta. Kun hius on tarpeeksi vaalea voidaan se värjätä kylmällä sävyllä. Kotona sävyä voi ylläpitää hopeashamppoolla ja erilaisilla hopeatuotteilla. Mutta jos tukka on nyt keltainen ei siihen auta mitkään hopeashamppoot. Mene kampaajalle, kotona värjäämällä et todennäköisesti saa haluamaasi lopputulosta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla