Mitä teillä syödään viikonloppuna?
Kommentit (6)
Tuorepastaa pestokastikkeella. Sekaan fetaa ja aurinkokuivattuja tomaatteja.
Homburgin kala on hyvää. Reseptiä muutettu, että kala kokonaisena nahkapuoli alas, keltuainen pois, riittää juoksevalla rasvalla sively. Korppujauhoa päälle ja emmental raaste. Perunat kannattaa olla jauhosia, että kypsyy nopeammmin ja siivutettu puolensentin paksuisiksi.
Lohesta aina valmistettu. Puolisen tuntia 200-220'c, kun perunat pehmeitä.
Kanaliemi on loppu, joten sitä varten pitää varmaan huomenna keittää broileri. Siitä saa hyvin perkaamalla pari ruokaa, eli huomenna kaiketi kanaviillokkia ja lauantaina kanakeittoa tai toisin päin. Sunnuntaina sitä mitä mies saa pilkittyä, eli jotain kalaa. Yleensä kaikki mun kokkailut menee tyylillä "otetaan mitä on", eli kaappien ja pakastimien aarteista kaivelemalla syntyy parhaat ideat.
Perjantaina grillikylkeä, lauantaina lohta ja sunnuntaina kebabia. Ja tietysti paljon salaattia.
Pulletpork sämpylät ja lihapullat ( itse tehty) ja raketti spaghetti.