Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Myydäänkö jossain sellaista kebab-lihaa mitä kebab-ravintoloissakin on?

Vierailija
15.02.2017 |

Kaupoissa on myynnissä vaan niitä Korv-Göranin, Atrian tms valmistamia kebablastuja jotka ei kyllä ole yhtään sinnäpäinkään kuin ne kebabbiloissa myytävät lihat. Ravintoloissa ne lihat tietysti vuollaan niistä isoista 10kg kimpaleista, mutta olisko jossain myynnissä just sellasia lihalastuja? Tai onko jossain muualla kuin tukussa niitä isoja lihakimpaleita? Ei ole tukkukorttia...

Kommentit (11)

1/11 |
15.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tukussa

Vierailija
2/11 |
15.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne tekee sen lihan ihan itse, ei sitä ole missään muualla myynnissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
15.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä vaan sano, että Suomessa on nykyään joku lihafirma nimeltä Korv-Göran?

Vierailija
4/11 |
15.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen ite. Helppo ja on kuin vartaasta vuoltu 😋

Vierailija
5/11 |
15.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Älä vaan sano, että Suomessa on nykyään joku lihafirma nimeltä Korv-Göran?

Javist, från Jakobstad.

Vierailija
6/11 |
15.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa ostaa kokonainen kebab-eläin. Siitä se aito maku tulee, eikä mistään pakastelastuista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
15.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Teen ite. Helppo ja on kuin vartaasta vuoltu 😋

No nyt reseptiä kehiin!! Ne tähän asti netistä etsityt reseptit ei kyllä tuota toivottua tulosta, ei niistä vaan saa samanlaista kuin ravintoloissa..

Vierailija
8/11 |
15.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oletko kokeillut ostaa kebabpaikasta?

Mä olen muutamia kertoja käynyt ostamassa vaan sitä lihaa. Aina ovat suostuneet ja palvelu on ollut hyvää. Kysyin asiasta etukäteen, että jos tarvii isomman määrän, niin osaavat varautua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
15.02.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Teen ite. Helppo ja on kuin vartaasta vuoltu 😋

Resepti kiinnostaisi muakin. Sillä olen vaan törmännyt siihen vaivattavaan taikinaan, johon tuputetaan "kilo" mustapippuria, kääritään tiukasti ja paistetaan uunissa tunteja ja sitten pitäisi kuvitella, että se on kebabia.

Vierailija
10/11 |
18.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Teen ite. Helppo ja on kuin vartaasta vuoltu 😋

Resepti kiinnostaisi muakin. Sillä olen vaan törmännyt siihen vaivattavaan taikinaan, johon tuputetaan "kilo" mustapippuria, kääritään tiukasti ja paistetaan uunissa tunteja ja sitten pitäisi kuvitella, että se on kebabia.

Eipä oikeassakaan paljon muuta ole. Joku mausteseos toki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
18.04.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

tällä ohjeella tulee hyvä