Lue keskustelun säännöt.
Tiedätkö, että kasvikset olisi hyvä syödä rasvan kanssa?
02.02.2017 |
Joko paistettuna voissa tai höyrytetyt kasvikset voisulan kanssa.
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
Miksei oliiviöljyssä? Näinhän niitä on syöty kautta aikojen.
Oliiviöljy on ihan hyvä vaihtoehto.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Syön ne tuoreena. Rasva tulee siemenistä, manteleista ja pähkinöistä.
Vierailija kirjoitti:
Syön ne tuoreena. Rasva tulee siemenistä, manteleista ja pähkinöistä.
Mitä tuoretta kasvista saat tähän aikaan vuodesta?
Mä käytän oliiviöljyä kasvisruokien teossa ja salaatin kastikkeena. Öljyä saan myös avokadosta ja pähkinöistä
Paistan kaiken aina voissa, hyvää on.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Syön ne tuoreena. Rasva tulee siemenistä, manteleista ja pähkinöistä.
Ei se tuoreus häviä rasvalla.
Miksei oliiviöljyssä? Näinhän niitä on syöty kautta aikojen.