Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi kaikkiin kakkuihin pitää vaahdottaa voi ja sokeri?

Vierailija
28.01.2017 |

Miksei munat ja sokeri, se olisi paljon helpompaa?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
28.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksei munat ja sokeri, se olisi paljon helpompaa?

Aikas moneen kakkuun vaahdotetaan munat ja sokeri. Toisiin taas voi ja sokeri.

Vierailija
2/4 |
28.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu pohjan tyypistä, tulee pikkasen erilainen eri tavoilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
28.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sokerikakkuihinhan vaahdotetaan nimenomaan munat ja sokeri. Mutta jos muna-sokerivaahtoon lisätään voita, se lässähtää ja vaahdotus menee hukkaan.

On myös kakkuja joita ei vatkata ollenkaan, sekoitetaan vain aineet mahdollisimman nopeasti, esim. piimäkakut.

Vierailija
4/4 |
28.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onhan niitäkin, mihin ei vaahdoteta mitään, sekoitetaan vaan kaikki aineet.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kolme seitsemän