Possun kylkiviipaleita ja pottua- nesteen kanssa vai ei? Parhaat reseptit kiitos!
Illaksi laittaisin läskisiä possun kylkiviipaleita potun, purjon ja kaalinjämien anssa uuniin. Nigella suosittelee laittamaan noin vaan ilman nestettä, mutta toisaalta voisi käyttää lihat pannulla ottamassa väriä ja laittaa rehujen sekaan lientä niin että tulee kiusaustyyppinen mömmö.
Tässä Nigellan vinkki: https://www.nigella.com/latest/one-pan-pork-belly-with-potatoes-and-oni…
Mitäs suosittelette?
Kommentit (5)
"Kiusaustyyppinen mömmö"? 😊
Tuo termi ei kuullosta kovin herkulliselta, mutta muuten vaikuttaa hyvältä 😋
Tottele Nigellaa, rasvaisesta kyljestä irtoaa nestettä ihan hyvin.
Nesteen kanssa ehdottomasti, kerman. Maustan kylkisiivut jauhelihamausteella ja barbecuemausteella ja suurustsn lopuksi vehnäjauholla ja messiin yksi liemikuutio.
Kyllä mä Nigellaa tottelisin, tekisin just kuten hän käskee.