Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Possun kylkiviipaleita ja pottua- nesteen kanssa vai ei? Parhaat reseptit kiitos!

Vierailija
22.01.2017 |

Illaksi laittaisin läskisiä possun kylkiviipaleita potun, purjon ja kaalinjämien anssa uuniin. Nigella suosittelee laittamaan noin vaan ilman nestettä, mutta toisaalta voisi käyttää lihat pannulla ottamassa väriä ja laittaa rehujen sekaan lientä niin että tulee kiusaustyyppinen mömmö.

Tässä Nigellan vinkki: https://www.nigella.com/latest/one-pan-pork-belly-with-potatoes-and-oni…

Mitäs suosittelette?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
22.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä mä Nigellaa tottelisin, tekisin just kuten hän käskee.

Vierailija
2/5 |
22.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

"Kiusaustyyppinen mömmö"? 😊

Tuo termi ei kuullosta kovin herkulliselta, mutta muuten vaikuttaa hyvältä 😋

Tottele Nigellaa, rasvaisesta kyljestä irtoaa nestettä ihan hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
22.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

*nappaa käden tiukasti lippaan ja tottelee Nigellaa* :D

Kiitti! ap

Vierailija
4/5 |
22.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nesteen kanssa ehdottomasti, kerman. Maustan kylkisiivut jauhelihamausteella ja barbecuemausteella ja suurustsn lopuksi vehnäjauholla ja messiin yksi liemikuutio.

Vierailija
5/5 |
22.01.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Enhän oikeastaan edes uskaltaisi olla tottelematta Nigellaa.