Paras pizzapohja ikinä!!
En olis uskonut, mutta kokeilin tänään pizzapohjaksi rullarieskaa (lähikaupan leipähyllyltä) ja tämän jälkeen en tee pizzapohjaa itse saatikka käytä mitään valmispohjiakaan koskaan enää.
Rullarieska oli sopivan ohut, rapsakoitui reunoilta ihanaksi uunissa ja maistui paremmalle kuin mikään pizza ikinä. Ei vettynyt, eikä ollut sitkeä.
Kokeilkaapa. Suosittelen!
Kommentit (7)
Rullarieska on kyllä tosi hyvää myös leipäkääröissä. Ja varmaan myös siis pitsapohjana. Monesti oon aatellu kokeilla, mutta en sitten kuitenkaan ole kokeillut, mutta nyt täytyy. Heti viikonloppuna.
Onko se paistettu jo valmiiksi? Mistä kaupoista sitä saa
Vierailija kirjoitti:
Mikä on rullarieska?
Kaupan leipähyllyltä löysin sellaisen pussin neliönmuotoisen rieskoja. Vehnää se taisi olla ja fazerin (kai).
En ole minäkään valmisrieskoja osannut oikein käyttää mihinkään, mutta tuon aattelin kokeilla ja pysyväksi jäi meidän pizzapohjaksi.
-ap
Mun suosikki on kukkakaalista tehty pohja, mutta tätäkin täytyy kokeilla.
Oi mulla on rullaturskaa pakkasessa! Pitääpä kokeilla seuraavaksi, muuten meillä ei kukaan sitä oikein syökään.
Kokeilen heti huomenna, huippu idea! ☺