Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Graavilohta vai kylmäsavulohta joulupöytään

Vierailija
17.12.2016 |

Kumpaa?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
17.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Molempia, tietenkin.

Vierailija
2/10 |
17.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Molempia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
17.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä graavia. Sen lisäksi sitten jotain itse savustettua kalaa, luultavasti nieriää.

Vierailija
4/10 |
17.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Komppaan edellisiä, molemmat on hyvä ajatus. Joulupöydässä ei voi olla liikaa vaihtoehtoja. Nirso lapsi joka ei syönyt kuin perunalaatikkoa sai pyytämiään kalapuikkoja. Ne on kersan mielestä herkkuja niin sai niitä.

Itse olen niin perso kaikelle että olen se sika miksi juicen biisin mukaan ihminen yöksi muotoutuu.

Vierailija
5/10 |
17.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä on ero?

T. Tyhmä

Vierailija
6/10 |
17.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
17.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Erona on kalan kypsennys. Toinen kypsennetään savustamalla ja toinen graavaamalla.

Vierailija
8/10 |
17.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ok, laitan molempia. Syötyä ne kuitenkin tulee, koska ovat niin hyviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
17.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos valita pitää niin graavilohta. Mutta kylmäsavulohikin on hyvää, joten mieluiten kumpaakin.

Vierailija
10/10 |
17.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Molempia ja samoin graavi siikaa rose pippurilla, punasipulilla ja tillillä Nam.