Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ei varmaankaan parasta ennen 2013 jauhoja ja leseitä voi enää käyttää?

Vierailija
11.12.2016 |

Vai voisinko tehdä niistä saaristolaisleivän?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
11.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ne pilaannu. Kuiva-aineissa päiväys on turha, se on poistumassakin.

Vierailija
2/8 |
11.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Todennäköisesti ovat ihan hyviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
11.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi helkkariin niissä voi hyvinkin olla toukkia ja matoja

Vierailija
4/8 |
11.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllähän sä näet, jos niissä jotain vikaa on, mutta oikeanlaisella säilytyksellä eivät mene miksikään.

Vähän niinkuin hunajallakin on parasta ennen päivämäärä, mutta voi ihan todistetusti säilyä tuhansia vuosia.

Vierailija
5/8 |
11.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hyi helkkariin niissä voi hyvinkin olla toukkia ja matoja

Tätä en usko, jos meillä olisi jotain jauhotoukkia olisi niitä varmaan uudemmissakin jauhoissa.

Vierailija
6/8 |
11.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi niitä käyttää, mutta yleensä maku ja haju ovat aika härskejä, kun päiväys on mennyt vanhaksi jo kauan aikaa sitten. Nuuhkaise pussiin! Älä vieraille ainakaan tarjoa leipomuksiasi..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
11.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voi niitä käyttää, mutta yleensä maku ja haju ovat aika härskejä, kun päiväys on mennyt vanhaksi jo kauan aikaa sitten. Nuuhkaise pussiin! Älä vieraille ainakaan tarjoa leipomuksiasi..

Sillä päiväyksellä ei ole jauhoissa mitään merkitystä, ei ne pilaannu. Härskit maut ja hajut on sun mielikuvitusta vain siksi kun se päiväys on siinä pussissa.

Vierailija
8/8 |
11.12.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi käyttää... eriasia kannattako. Voi maku olla komeromainen ja ummehtunut.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yksi kuusi