Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä pitäisi ottaa huomioon, kun tekee porkkanalaatikon pakkaseen ennen joulua?

Vierailija
29.11.2016 |

Tehdäänkö se ihan valmiiksi, mutta paistaminen jätetään vaan pois? Toimitaanko samoin myös punajuurilaatikon kanssa? Onko väliä, kun/jos laatikkoon tulee kermaa/juustoa?
(Ajattelin auttaa äitiäni jouluvalmisteluissa :))

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
29.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valmiiksi asti

Vierailija
2/3 |
29.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä tehään paistovalmiiks. Mutta kii ihan omasta mieltymyksestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
29.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos porkkanalaatikon tekee valmiista soseesta niin se tekoaika ennen uuniin laittoa on noin 3minuuttia, joten en oikein tiedä miten kannattavaa on tehdä sitä valmiiksi pakkaseen....

Eri asia jos aikoo soseuttaa porkkanat itse.