Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
Mitä pitäisi ottaa huomioon, kun tekee porkkanalaatikon pakkaseen ennen joulua?
29.11.2016 |
Tehdäänkö se ihan valmiiksi, mutta paistaminen jätetään vaan pois? Toimitaanko samoin myös punajuurilaatikon kanssa? Onko väliä, kun/jos laatikkoon tulee kermaa/juustoa?
(Ajattelin auttaa äitiäni jouluvalmisteluissa :))
Kommentit (3)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jos porkkanalaatikon tekee valmiista soseesta niin se tekoaika ennen uuniin laittoa on noin 3minuuttia, joten en oikein tiedä miten kannattavaa on tehdä sitä valmiiksi pakkaseen....
Eri asia jos aikoo soseuttaa porkkanat itse.
Alue: Aihe vapaa
Valmiiksi asti