Vierailija

Olen tällä hetkellä Kelan päivärahalla ja alan tekemään töitä freelancer-kirjoittajana. Onko kenelläkään kokemusta ukko.fi -sivustosta, suosittelisitko sitä freelancerille?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
vio

Suosittelisin.

Olen tehnyt kolme eri laskua Ukko.fi -palvelulla ja oli aika helppoa ja hommat hoituivat niin kuin pitikin. Ei mielestäni kovin kallis palvelu, kun ottaa huomioon, kuinka paljon silloin tällöin freelancer-hommia tekevänä säästää aikaa ja rahaa vrt. oman yrityksen perustaminen. (Eri asia ehkä sitten, jos haluat työllistää itsesi kokopäiväisesti.) Plussaa siitä laskurista, millä pystyy laskemaan paljonko jää käteen verojen ym. jälkeen.

Käytän ehdottomasti uudestaankin, jos joskus vielä teen oman duunin ohella töitä freelancerina. 

Vierailija

En. Markkinointi on epäammattimaista, siksi ärsyttää. On olemassa muitakin laskutuspalveluita.

Vierailija

Ei oikeastaan kannata, koska veloittavat turhaan esim. ALV ja käytännössä turhaan YEL maksun. Toiminimellä jää huomattavasti enemmän käteen, jos laskutat alle 8500€ vuodessa.

Jos laskuttaa yli kyseisen summan, menettää mm. ALV vähennysoikeuden eikä muutenkaan kannattaisi käyttää laskutuspalvelua. 

Toiminimellä saat 5% tulostasi verottomana (yrittäjävähennys)

Katso esim. Finjob.fi (halvempi ja näissä palveluissa ei mitään eroa)

tai

Uzer.fi

tai unohda kirjoittaminen ja perusta oma laskutuspalvelu, todella simppeliä toimintaa. En ymmärrä miksi komissio on %-osuus laskutuksesta. Pitäisi olla euromääräinen katto tai sitten kiinteä palvelumaksu. Laskutuspalvelun työmäärä ei lisäänny, vaikka henkilö laskuttaa 1000 € tai 2000 € vrt palkkaus.fi

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla