Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten tehdään paras pizza?

Vierailija
13.11.2016 |

Vinkkejä kehiin. Oma vinkki on juuston laittaminen heti tomaattisoseen alle, muut täytteet sitten päällä

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
13.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis pohjan päälle juusto, sitten tomaattikastike ja muut päälliset?

Vierailija
2/16 |
13.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Iske joku karvakäsi nii ei tarvitse enää miettiä moista

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
13.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hankitaan massiivinen puilla lämmitettävä leivinuuni.

Vierailija
4/16 |
13.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kun ensin juusto sitten täytteet ja kanneksi taikina

Vierailija
5/16 |
13.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hankitaan massiivinen puilla lämmitettävä leivinuuni.

Itse asiassa lievinuunuu ei ole kovin hyvä pitsan tekoon

Vierailija
6/16 |
13.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voitelee pitsapohjan vihreällä pestolla, sitten emmental/mozzarellajuustoraaste päälle. Näiden päälle vielä vuohenjuustosiivuja ja ohuita, raakoja punajuuriviipaleita (juustohöylällä saa) Koko komeuden päälle hunajaa. Parasta pitsaa ikinä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
13.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhoina durum ja mahdollisesti vähän karkeaa valkaista vehnäjauhoa, ei halvimpia pullajauhoja. Taikinassa hieman hyvää oliiviöljyä ja pitkä kohotus.

Vierailija
8/16 |
13.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhelihapizza on herkkujen herkku: siihen kuuluu täytteenä jauhelihaa, paprikaa, ja juustoraastetta päälle. Jauhelihan voi maustaa ketsupilla tai tomaattipyreellä, mutta mitään sipulia ei siihen pidä laittaa. Tietty myös suolaa ja pippuria.

T. Lidl-mies.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
13.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulla on vanhassa köksänkirjassa (Hyvää pataa) tosi hyvä pitsapohjan ohje. Sillä aina tehdään, ja hyvää tulee.

Vierailija
10/16 |
13.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä ei tuu taikinapohjaa. Laitamme Goudasiivut vaan leivinpaperin päälle, koko pellin alueelle. Siihen ladomme täytteet päälle ja n. 15 minuutiksi 200 asteiseen uuniin. Eipä siitä valmiista pitsasta edes tajua, ettei siinä ole oikeaa pohjaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
13.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jonkun kokin ohje oli, että ensin tomaattikastike, sitten juustoraasteesta 3/4 ja sitten täytteet ja lopuksi vielä ripotellaan loppu juustosta. tällä tulee oikeasti hyvä. Sekä kannattaa valita täytteet niin, ettei ole liian kuivaa eikä liian kosteaa. Pohja kaulitaan ohueksi. Omaan makuuni useimmissa ohjeissa on liikaa hiivaa, mutta jos laittaa liian vähän, tulee kovaa. Yksi hyvä vinkki on kanssa käyttää tortillapohjaa pizzapohjana. Uuni aika kuumaksi ja leivinkivi on kova sana. 

Vierailija
12/16 |
13.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pizzakivellä ehkä. Ohut pohja. Lämpötilan oltava siinä 300-400 astetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
13.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä laitan pizzapohjan taikinaan oreganoa.

Vierailija
14/16 |
13.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos pizzakiveä ei ole, niin sitten leivinpaperi suoraa uuniritilän päälle, vähän sivellään oliiviöljyllä. Ohut osaksk durumvehnäjauhoista tehty pohja. Päälle itse tehtyä tomaattikastiketta, jotai hyvän makuista juustoa raasteena, artisokkaa, suippopaprikaa isoina siivuina ja mozzarella. Uuniin hetkeksi ja lopuksi tomaattia ja tuorebasilikaa NJAM.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
13.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tilaa kotipizzoja ja hämäykseksi lisäät täytteitä ja juustoja.

Saattaa mies luulla että teit itse.

Vierailija
16/16 |
13.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pizzajauhoista (esim. myllynparas) tehty taikina, hieman oliiviöljyä taikinan sekaan. Kunnon kohotus ajan kanssa. Kastikkeeksi itse hauduteltu tomaattisoossi tai helpompana vaihtoehtona tom.pyreetä, ketsuppia sekä mausteita (oregano, basilika, valkosipulijauhe, chilimauste yms.) sekoitettuna.

Kastikkeen päälle juustoraastetta ja sitten maun mukaiset täytteet ja päälle vielä juustoa. Mielellään kahta erilaista juustoa, vaikkapa auraa ja mozzarellaa. Nämäkin tietty ihan mieltymysten mukaan.

Täytteitä kohtuudella (max 4), pizzan ei ole tarkoitus olla paksu piirakka.