Voiko hyydytetyn juustokakun pakastaa?
Herkkuani ja haluaisin tehdä. Minulla on iso vuoka enkä kamalasti välitä leipomisesta, joten mieluiten tekisin koko vuoallisen kerralla ja saisin paljon kakkua.
Ongelma on se, ettei syöjiä ole enkä tiedä onko linjoilleni hyväksi vetää kakkua parissa päivässä. Varmaan tökkisi makukin lopussa, vaikka kuinka hyvää olisi.
Kommentit (4)
Kyllä voi. Olen juhlapöytäänkin laittanut pakastetun juustokakun. Voi tehdä hyvissä ajoin ja juhlan alla jää aikaa ja jääkaappitilaa muulle.
Vierailija kirjoitti:
Kannattaa kokeilla. Eri ainekset reagoi pakastamiseen/sulattamiseen eri lailla. Mitään estettä sinänsä ei ole hyydytetyn juustokakun pakastamiselle, jos vain sulatettu lopputulos on sinusta sellainen, että se vielä herättää ruokahalusi.
Mikä voi mennä pieleen? Pohja on käytännössä keksiä ja rasvaa, päälliset jotain maitoliivatehyydykettä.
Voi pakastaa. Ei vaikuta makuun, ulkonäkö voi vähän kärsiä.
Kannattaa kokeilla. Eri ainekset reagoi pakastamiseen/sulattamiseen eri lailla. Mitään estettä sinänsä ei ole hyydytetyn juustokakun pakastamiselle, jos vain sulatettu lopputulos on sinusta sellainen, että se vielä herättää ruokahalusi.