Appivanhempien vierailu,tarjottavat
Ajattelin illalliseksi punajuuri-parmesaani-valkoviini-risotto ja joku talvinen salaatti.Mikä olisi hyvä jälkiruoka?
Aamupalalla voisi olla täytetyt croisantit,appelsiinimehu ja kahvi,ehkä.Tai sitten perusaamiainen.
Kommentit (25)
Ai kuinka niin provo?Mikä provosoisi?Olis aika huono.Entäs sulla,oliko provo :D?Ap
Pelkkää punajuurta juuston ja vinkun kanssa? En olisi ihan innostunut.
Aamupalaksi ehdottomasti suomalainen perusaamiainen. Söivät sitten aamulla mitään tai eivät.
terkuin tuleva anoppi
Vierailija kirjoitti:
Ai kuinka niin provo?Mikä provosoisi?Olis aika huono.Entäs sulla,oliko provo :D?Ap
Sitä vaan, että noilla tarjoiluilla ei tartte perintöä odotella.
Mahdotonta arvioida sun menuta tuntematta sun appivanhempia. Ikä? Makutottumukset? Jopa asuinpaikka...
Mun appiukko ei varmaan edes maistaisi tota risottoa. Anoppi söisi luultavasti hyvällä halulla.
Tapaatko ekaa kertaa vai tunnetko heidät entuudestaan? TUnnetko heidän makunsa?
Tällä palstalla on niin valtava ikähaitari, että ei tosiaan voi sanoa. Sulla voi olla nelikymppiset New Yorkissa asuvat appivanhemmat tai Tohmajärveltä tulevat 80-vuotiaat "kyllä se on paisti joka miehen tiellä pitää" -appivanhemmat.
Itse inhoan punajuurta, söisin ihan vähän kohteliaisuudesta.
Liikaa yrittämistä ja lopputuloksena juureksia ja riisiä. Eikö teillä kukaan syö lihaa/kalaa/kanaa? Jos meinaan syö, aika köyhältä vaikuttaa risotto ja salaatti.
Pelkäksi alkuruuaksi toi risotto olisi kiva.
Miksi aamupalakin on vain ankea croisantti, jonka saa huuhdeltua kurkusta alas mehulla tai kahvilla? Ihan perus-aamiainen leipineen on paljon parempi.
Ai siis risottoonhan tulee aina parmesaania ja viiniä nro 3 ja tietty risottoriisiä (ja mausteita yms.). Tuo risotto,italialaistyyppinen,on meillä perusruokaa,ei mitään erityistä yrittämistä.Se on todella herkullista,kaikki jotka on syönyt hämmästyy.No aidon risoton syöjät tiedätte kyllä.Se on tosi tuhtia,ei mikään alkupala...
Ei aamupala ollut ankea croisantto,vaan täytetty (salaatti,tomaatti,mozzarella jne).Miksi se leipää ankeampaa olisi?Ja ihan perusaamiaista kyllä meillä...
Mua lähinnä siis kiinnosti ehdotus jälkiruoasta ei ruotiminen risotosta jos kokemusta siitä tunnin imeyttämisrisotosta ei ole...
Ajattelin,että olisiko joku suklaajuttu.Sehän sopii punajuuren jälkeen,kun punajuurta käytetään jopa suklaakakuissa?
Siis illalliseksi punajuuririsotto (ihan tiedoksi, että risotossa on aina parmesaania ja valkoviiniä)? Kyllä mä paistaisin siihen vaikka jotkut kalafileet mukaan, aika köykäinen pelkkä risotto ja salaatti. Jälkiruokahan voi olla vaikka jotain suklaista, kun pääruoka on noin kevyt.
Vierailija kirjoitti:
Ai kuinka niin provo?Mikä provosoisi?Olis aika huono.Entäs sulla,oliko provo :D?Ap
Tuo provon huutelija on niitä, joka a) ei voi käsittää yli kaksisanaisia yhdyssanoja eikä b) osaa lukea niitä saati c) että olisi läskisoosia eksoottisempaa kokannut tai syönyt.
Hyvä tarjoilu on. Crème brûlée voisi toimia jälkiruokana.
7 eli Ap jatkaa vielä,että sushi oli toinen vaihtoehto,mutta vie nyt liikaa aikaa.
Ei ole appivanhemmat uusia ja iällä ei väliä,en ole ikärasisti,vaan tiedän,että vanhempaakin väkeä voi kiinnosta uudet ruoat.Ei ole vielä. mennyt mönkään näiden kanssa :)
Italialaistyyppinen risotto on tyypillinen alkuruoka. Jopa Italiassa se on monesti 8 ruokalajin illallisella alkuruokana.
Croisantti on onnetonta höttöä. Ihan eri asia kuin leipä.
Tuhti suklaakakku ja siihen kylkeen raikas vadelmasorbetti. Vielä ehkä joku hyvä valkoviini..
Ituja vielä, niin appiukko ei eteisestä eteenpäin astu.
Laittaisin lisukkeeksi jonkun pähkinäisen salaatin, jossa olisi esim. päärynää ja rucolaa. Alkupalana tarjoaisin melonia ja Parman kinkkua.
Hyvältä kuulostaa.
Risotto on tosi hyvä, mutta kyllä mäkin vaikka ahvenfileet voisin pikaisesti paistaa lisukkeeksi. Jälkkäriksi voisi olla hauska joko ihan peruspannacotta tai sit jollain tavalla maustettu. Eikös nyt ole ollut lakritsipannacotta aika in?
Vierailija kirjoitti:
Ai siis risottoonhan tulee aina parmesaania ja viiniä nro 3 ja tietty risottoriisiä (ja mausteita yms.). Tuo risotto,italialaistyyppinen,on meillä perusruokaa,ei mitään erityistä yrittämistä.Se on todella herkullista,kaikki jotka on syönyt hämmästyy.No aidon risoton syöjät tiedätte kyllä.Se on tosi tuhtia,ei mikään alkupala...
Ei aamupala ollut ankea croisantto,vaan täytetty (salaatti,tomaatti,mozzarella jne).Miksi se leipää ankeampaa olisi?Ja ihan perusaamiaista kyllä meillä...
Mua lähinnä siis kiinnosti ehdotus jälkiruoasta ei ruotiminen risotosta jos kokemusta siitä tunnin imeyttämisrisotosta ei ole...
Ajattelin,että olisiko joku suklaajuttu.Sehän sopii punajuuren jälkeen,kun punajuurta käytetään jopa suklaakakuissa?
En ole ikinä kuullut, että viiniä laitettaisiin risottoon!
Lasiin se kuuluu eikä riisin sekaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ai siis risottoonhan tulee aina parmesaania ja viiniä nro 3 ja tietty risottoriisiä (ja mausteita yms.). Tuo risotto,italialaistyyppinen,on meillä perusruokaa,ei mitään erityistä yrittämistä.Se on todella herkullista,kaikki jotka on syönyt hämmästyy.No aidon risoton syöjät tiedätte kyllä.Se on tosi tuhtia,ei mikään alkupala...
Ei aamupala ollut ankea croisantto,vaan täytetty (salaatti,tomaatti,mozzarella jne).Miksi se leipää ankeampaa olisi?Ja ihan perusaamiaista kyllä meillä...
Mua lähinnä siis kiinnosti ehdotus jälkiruoasta ei ruotiminen risotosta jos kokemusta siitä tunnin imeyttämisrisotosta ei ole...
Ajattelin,että olisiko joku suklaajuttu.Sehän sopii punajuuren jälkeen,kun punajuurta käytetään jopa suklaakakuissa?
En ole ikinä kuullut, että viiniä laitettaisiin risottoon!
Lasiin se kuuluu eikä riisin sekaan.
No tämä on kans sitä "sivistynyttä" ryyppäämistä. Ollaan niin hienohelmaa ja raitista väkeä ja sitten pitää saada pää sekaisin, vaikka ruoalla kun ei voi juoda suoraan pullosta appiporukoiden edessä. Hitto että riepoo maksaa veroja näiden tulevien alkoholistien katkaisuhoitoihin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ai kuinka niin provo?Mikä provosoisi?Olis aika huono.Entäs sulla,oliko provo :D?Ap
Tuo provon huutelija on niitä, joka a) ei voi käsittää yli kaksisanaisia yhdyssanoja eikä b) osaa lukea niitä saati c) että olisi läskisoosia eksoottisempaa kokannut tai syönyt.
Hyvä tarjoilu on. Crème brûlée voisi toimia jälkiruokana.
Siinä,creme brulee,sen teen!Mulla on liekitinki ja kipot,oon halunnut kokeilla niitä.Kiitos!
Punajuuririsotto kuulostaa hyvältä. Söisin itse tosi mielellään ja on mun äidin 66 v. lemppari. Jos tarkoituksena ei ole tarjota alkuruokaa, tekisin salaatista aika tukevan: juustoa, pähkinöitä, lihaa tms.
Suklaata ei mikään voita jälkkärissä ja suklainen jälkkäri sopisi hyvin risoton jälkeen.
Provo?