Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Appivanhempien vierailu,tarjottavat

Vierailija
11.11.2016 |

Ajattelin illalliseksi punajuuri-parmesaani-valkoviini-risotto ja joku talvinen salaatti.Mikä olisi hyvä jälkiruoka?

Aamupalalla voisi olla täytetyt croisantit,appelsiinimehu ja kahvi,ehkä.Tai sitten perusaamiainen.

Kommentit (25)

Vierailija
1/25 |
11.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Provo?

Vierailija
2/25 |
11.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai kuinka niin provo?Mikä provosoisi?Olis aika huono.Entäs sulla,oliko provo :D?Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/25 |
11.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pelkkää punajuurta juuston ja vinkun kanssa? En olisi ihan innostunut.

Aamupalaksi ehdottomasti suomalainen perusaamiainen. Söivät sitten aamulla mitään tai eivät.

terkuin tuleva anoppi

Vierailija
4/25 |
11.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ai kuinka niin provo?Mikä provosoisi?Olis aika huono.Entäs sulla,oliko provo :D?Ap

Sitä vaan, että noilla tarjoiluilla ei tartte perintöä odotella. 

Vierailija
5/25 |
11.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mahdotonta arvioida sun menuta tuntematta sun appivanhempia. Ikä? Makutottumukset? Jopa asuinpaikka...

Mun appiukko ei varmaan edes maistaisi tota risottoa. Anoppi söisi luultavasti hyvällä halulla.

Tapaatko ekaa kertaa vai tunnetko heidät entuudestaan? TUnnetko heidän makunsa?

Tällä palstalla on niin valtava ikähaitari, että ei tosiaan voi sanoa. Sulla voi olla nelikymppiset New Yorkissa asuvat appivanhemmat tai Tohmajärveltä tulevat 80-vuotiaat "kyllä se on paisti joka miehen tiellä pitää" -appivanhemmat.

Itse inhoan punajuurta, söisin ihan vähän kohteliaisuudesta.

Vierailija
6/25 |
11.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liikaa yrittämistä ja lopputuloksena juureksia ja riisiä. Eikö teillä kukaan syö lihaa/kalaa/kanaa? Jos meinaan syö, aika köyhältä vaikuttaa risotto ja salaatti.

Pelkäksi alkuruuaksi toi risotto olisi kiva.

Miksi aamupalakin on vain ankea croisantti, jonka saa huuhdeltua kurkusta alas mehulla tai kahvilla? Ihan perus-aamiainen leipineen on paljon parempi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/25 |
11.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai siis risottoonhan tulee aina parmesaania ja viiniä nro 3 ja tietty risottoriisiä (ja mausteita yms.). Tuo risotto,italialaistyyppinen,on meillä perusruokaa,ei mitään erityistä yrittämistä.Se on todella herkullista,kaikki jotka on syönyt hämmästyy.No aidon risoton syöjät tiedätte kyllä.Se on tosi tuhtia,ei mikään alkupala...

Ei aamupala ollut ankea croisantto,vaan täytetty (salaatti,tomaatti,mozzarella jne).Miksi se leipää ankeampaa olisi?Ja ihan perusaamiaista kyllä meillä...

Mua lähinnä siis kiinnosti ehdotus jälkiruoasta ei ruotiminen risotosta jos kokemusta siitä tunnin imeyttämisrisotosta ei ole...

Ajattelin,että olisiko joku suklaajuttu.Sehän sopii punajuuren jälkeen,kun punajuurta käytetään jopa suklaakakuissa?

Vierailija
8/25 |
11.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis illalliseksi punajuuririsotto (ihan tiedoksi, että risotossa on aina parmesaania ja valkoviiniä)? Kyllä mä paistaisin siihen vaikka jotkut kalafileet mukaan, aika köykäinen pelkkä risotto ja salaatti. Jälkiruokahan voi olla vaikka jotain suklaista, kun pääruoka on noin kevyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/25 |
11.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ai kuinka niin provo?Mikä provosoisi?Olis aika huono.Entäs sulla,oliko provo :D?Ap

Tuo provon huutelija on niitä, joka a) ei voi käsittää yli kaksisanaisia yhdyssanoja eikä b) osaa lukea niitä saati c) että olisi läskisoosia eksoottisempaa kokannut tai syönyt.

Hyvä tarjoilu on. Crème brûlée voisi toimia jälkiruokana.

Vierailija
10/25 |
11.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

7 eli Ap jatkaa vielä,että sushi oli toinen vaihtoehto,mutta vie nyt liikaa aikaa.

Ei ole appivanhemmat uusia ja iällä ei väliä,en ole ikärasisti,vaan tiedän,että vanhempaakin väkeä voi kiinnosta uudet ruoat.Ei ole vielä. mennyt mönkään näiden kanssa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/25 |
11.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Italialaistyyppinen risotto on tyypillinen alkuruoka. Jopa Italiassa se on monesti 8 ruokalajin illallisella alkuruokana.

Vierailija
12/25 |
11.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Croisantti on onnetonta höttöä. Ihan eri asia kuin leipä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/25 |
11.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuhti suklaakakku ja siihen kylkeen raikas vadelmasorbetti. Vielä ehkä joku hyvä valkoviini..

Vierailija
14/25 |
11.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ituja vielä, niin appiukko ei eteisestä eteenpäin astu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/25 |
11.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laittaisin lisukkeeksi jonkun pähkinäisen salaatin, jossa olisi esim. päärynää ja rucolaa. Alkupalana tarjoaisin melonia ja Parman kinkkua.

Hyvältä kuulostaa.

Vierailija
16/25 |
11.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Risotto on tosi hyvä, mutta kyllä mäkin vaikka ahvenfileet voisin pikaisesti paistaa lisukkeeksi. Jälkkäriksi voisi olla hauska joko ihan peruspannacotta tai sit jollain tavalla maustettu. Eikös nyt ole ollut lakritsipannacotta aika in?

Vierailija
17/25 |
11.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ai siis risottoonhan tulee aina parmesaania ja viiniä nro 3 ja tietty risottoriisiä (ja mausteita yms.). Tuo risotto,italialaistyyppinen,on meillä perusruokaa,ei mitään erityistä yrittämistä.Se on todella herkullista,kaikki jotka on syönyt hämmästyy.No aidon risoton syöjät tiedätte kyllä.Se on tosi tuhtia,ei mikään alkupala...

Ei aamupala ollut ankea croisantto,vaan täytetty (salaatti,tomaatti,mozzarella jne).Miksi se leipää ankeampaa olisi?Ja ihan perusaamiaista kyllä meillä...

Mua lähinnä siis kiinnosti ehdotus jälkiruoasta ei ruotiminen risotosta jos kokemusta siitä tunnin imeyttämisrisotosta ei ole...

Ajattelin,että olisiko joku suklaajuttu.Sehän sopii punajuuren jälkeen,kun punajuurta käytetään jopa suklaakakuissa?

En ole ikinä kuullut, että viiniä laitettaisiin risottoon!

Lasiin se kuuluu eikä riisin sekaan.

Vierailija
18/25 |
11.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ai siis risottoonhan tulee aina parmesaania ja viiniä nro 3 ja tietty risottoriisiä (ja mausteita yms.). Tuo risotto,italialaistyyppinen,on meillä perusruokaa,ei mitään erityistä yrittämistä.Se on todella herkullista,kaikki jotka on syönyt hämmästyy.No aidon risoton syöjät tiedätte kyllä.Se on tosi tuhtia,ei mikään alkupala...

Ei aamupala ollut ankea croisantto,vaan täytetty (salaatti,tomaatti,mozzarella jne).Miksi se leipää ankeampaa olisi?Ja ihan perusaamiaista kyllä meillä...

Mua lähinnä siis kiinnosti ehdotus jälkiruoasta ei ruotiminen risotosta jos kokemusta siitä tunnin imeyttämisrisotosta ei ole...

Ajattelin,että olisiko joku suklaajuttu.Sehän sopii punajuuren jälkeen,kun punajuurta käytetään jopa suklaakakuissa?

En ole ikinä kuullut, että viiniä laitettaisiin risottoon!

Lasiin se kuuluu eikä riisin sekaan.

No tämä on kans sitä "sivistynyttä" ryyppäämistä. Ollaan niin hienohelmaa ja raitista väkeä ja sitten pitää saada pää sekaisin, vaikka ruoalla kun ei voi juoda suoraan pullosta appiporukoiden edessä. Hitto että riepoo maksaa veroja näiden tulevien alkoholistien katkaisuhoitoihin.

Vierailija
19/25 |
11.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ai kuinka niin provo?Mikä provosoisi?Olis aika huono.Entäs sulla,oliko provo :D?Ap

Tuo provon huutelija on niitä, joka a) ei voi käsittää yli kaksisanaisia yhdyssanoja eikä b) osaa lukea niitä saati c) että olisi läskisoosia eksoottisempaa kokannut tai syönyt.

Hyvä tarjoilu on. Crème brûlée voisi toimia jälkiruokana.

Siinä,creme brulee,sen teen!Mulla on liekitinki ja kipot,oon halunnut kokeilla niitä.Kiitos!

Vierailija
20/25 |
11.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Punajuuririsotto kuulostaa hyvältä. Söisin itse tosi mielellään ja on mun äidin 66 v. lemppari. Jos tarkoituksena ei ole tarjota alkuruokaa, tekisin salaatista aika tukevan: juustoa, pähkinöitä, lihaa tms.

Suklaata ei mikään voita jälkkärissä ja suklainen jälkkäri sopisi hyvin risoton jälkeen.