Lue keskustelun säännöt.
Ruskean kastikkeen maustamisesta
03.11.2016 |
Mun kaveri sanoi maustavansa aina ruskean kastikkeen soijalla ja korvaavansa suolan sillä. Mahtaa olla karmean makuista, mutta niillä on muutenkin outoja ruokia.
Kommentit (4)
Tules ap tänne. Minä väännän sulle kunnon ruskeat kastikkeet :DD
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pieni määrä soijakastiketta ei varsinaisesti maistu ruoassa. Se vain nostaa muita makuja esiin samalla tavalla kuin natriumglutamaatti. Eihän tavallisen suolankaan tarkoitus ole tehdä ruoasta suolan makuista vaan auttaa muita makuja maistumaan.
Meikäläiselle ihan normimeininkiä, olettaen tarkoitetun soijakastiketta. Useimmiten korvaan suolan sillä tai fondilla.
Kuulostaa aika, no... erikoiselle.