Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ruskean kastikkeen maustamisesta

Vierailija
03.11.2016 |

Mun kaveri sanoi maustavansa aina ruskean kastikkeen soijalla ja korvaavansa suolan sillä. Mahtaa olla karmean makuista, mutta niillä on muutenkin outoja ruokia.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
03.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuulostaa aika, no... erikoiselle.

Vierailija
2/4 |
03.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tules ap tänne. Minä väännän sulle kunnon ruskeat kastikkeet :DD

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
03.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pieni määrä soijakastiketta ei varsinaisesti maistu ruoassa. Se vain nostaa muita makuja esiin samalla tavalla kuin natriumglutamaatti. Eihän tavallisen suolankaan tarkoitus ole tehdä ruoasta suolan makuista vaan auttaa muita makuja maistumaan.

4/4 |
03.11.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meikäläiselle ihan normimeininkiä, olettaen tarkoitetun soijakastiketta. Useimmiten korvaan suolan sillä tai fondilla.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yksi kahdeksan