Porsaan sisäfile haisee oksettavalle
Lidlistä ostettu pari pv sitten, oli tarjouksessa (miksiköhän?). Päivämäärää on ensi kuuhun saakka.
Oikein kun yritin tuoksutella niin mieleen tuli sellainen väkevän pistävä ripulikakka. Kylläpä houkuttelee tehdä pihvit tuosta. Tuskin liha sen paremman tuoksuiseksi pannulla muuttuu.
Mistä tämmöinen löyhkä voi tulla lihaan?
Kommentit (4)
Kaikki possu haisee, ei sitä voi syödä, yyh.
Ei ole kokoliha ennen näin pahalle haissut. Jauheliha joskus haisee kun sitä paistaa. Sen vuoksi en enää osta kuin vähärasvaista naudan jauhelihaa.
Palauttaisin tuon fileen kauppaan ellen olisi leikellyt sitä jo palasiksi ja Lidlissä se pitäisi viedä kassalle ja selvitellä asiaa siinä jonossa sitten.
Haju johtuu kun karju on kiimassa enjen sanottiin. Mulla monta lihaa mennyt roskiin. Tarttuu pannuunkin niin ettei saa edes pesussa pois
Liete siinä haisee, osta nautaa.
terv. tuottaja