Mitenköhän nämä täytetyt porsaanleikepakasteet ois pitänyt paistaa uuunisssa?
Ostin Lidlistä pari viikkoa sitten jotain juustolla täytettyjä paneroituja porsaanleikkeitä pakasteena. Äsken niitä paistoin ja paketissa oli paistamisohjeet vain paistinpannulla tai friteerauskeittimessä. Paistinpannulla ois pitänyt paistaa 15-20 min. Paketissa huomautettiin siitä että pitää varmistaa että liha on kypsää. No koska halusin paistaa ne uunissa, laitoin ne 200 asteeseen 40 minuutiksi. Olin varma että se riittää, mutta noiden leikkeiden liha on oudon tummanharmaata väriltään, paketin kuvassa kyllä ihan valkeaa. En nyt sitten tiedä onko se kypsää, on niin tummaa että näyttää ihan naudanlihalta. Ei porsaanlihasta kai kyllä ihan valkeaa saakaan, mutta esim. porsaanfileet on pannulla paistettuna paljon vaaleampia.
Kommentit (2)
Vierailija kirjoitti:
Niin, miksi et paistanut? Ei ne ole hyviä uunissa tehtyinä ja pidit niitä vielä järkyttävän kauan.
Siksi koska ohjeessa käskettiin paistaa ne runsaassa rasvassa ja ajattelin että uunissa tulee vähän kevyempää, kun onhan siinä juustossa ja porsaanlihassa muutenkin rasvaa -ap
Niin, miksi et paistanut? Ei ne ole hyviä uunissa tehtyinä ja pidit niitä vielä järkyttävän kauan.