Ristoranten Mozzarellapizza muuttunut :(
Ennen oli ihania tomaattikuutioita, nykyään melkeinpä puolikkaita minitomaatteja (tietenkin aseteltuna yhdelle puolelle pizzaa)! Ja pesto ei ole levitetty vaan ihme köntteinä siellä täällä.
Pitääkin etsiä uusi lempipizza tai jaksaa tehdä itse.
Kommentit (12)
Musta se oli ihan saman makuista kuin ennen, pienet tomaattipalat vaan muutettu isommiksi. Edelleen lempparipizza.
Höh. En oo ite vielä maistanut, joten vaikea sanoa.
Se ei ole pestoa, vaan pinaattia. Tiedän, kun en voi sietää pestoa.
Vierailija kirjoitti:
Se ei ole pestoa, vaan pinaattia. Tiedän, kun en voi sietää pestoa.
Höpö höpö. Minä taas kammoan pinaattia, ja onneksi kyseistä tunkkaisenmakuista mössöä ei ole tuohon pizzaan laitettu vaan pestoa. Tämä valmistajan sivuilta:
Pizza Mozzarella, aromikas tuorejuusto, tekee tästä pizzasta hienon makunautinnon, jota tomaatti, edamjuusto sekä houkutteleva pestokastike täydentävät.
ristoranten salami mozzarella pesto paras!
Ainakin yli 10 vuotta se pesto on ollut omissa läjissään.
Mä revin ne tomaatit irti jäisinä ja heitän roskiin. Pilaa sen pizzan.
Samaa mieltä aloittajan kanssa. Mietin jopa hetken, onko tää mun tekemä aloitus. ;)
Ei ollut, mutta 100% samaa mieltä.
Taidan tehdä itse jäljitelmän siitä vanhasta mozzarella-pitsasta, eihän tätä kuraa halua enää syödä.
Lupaan sille valmistajalle, joka tekee siitä entisestä Ristoranteen Mozzarella-pizzasta parhaan kopion, että saa musta uskollisen asiakkaan.
Minä tykkään tästä uudesta paljon enemmän. Ne minitomaatit on ihanan makeita, mikä on todella raikas maku entiseen verrattuna. Pestoakin tasaisemmin joka puolella, nam!
Itse lorautan noiden päälle vielä reilusti oliiviöljyä ja paiston jälkeen chilikastiketta, oreganoa ja valkosipulia, niin nam!