Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Omenahillon teko menossa pieleen?

Vierailija
25.09.2016 |

Ekaa kertaa ajattelin tehdä itse hilloa omenoista mitä minulla oli. Laiton reilun desin vettä kattilaan ja paketillisen (3dl) hillosokeria jota kuumensin hetken ennenkuin lisäsin noin kilon omenan paloja. Reseptissä sanotaan että keitä 10 minuutista 30min, mutta minä olen nyt keittänyt ylitunnin ja omenanpalat yhä lilluu isossa määrässä vettä. Näyttävästi neste on tullut omenoista mutta mitään kiinteytymistä en näe :/ missäs meni pieleen?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
25.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitetään ensin omenalohkot pienessä vesitilkassa ILMAN sokeria, sokeri lisätään vasta kun hillo on pehmeää ja keitetään hiljaksiin vielä 10-15 min.

Vierailija
2/3 |
25.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ensin tosiaan keitetään omenat pehmeiksi, soseutetaan ne ja sitten keitellään sokerin kanssa:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
25.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuten yllä jo kerrottiinkin, ensin keittelet omenat ja sitten vasta sokeri. Se sokeri "hillottuu" sitten jäähtyessään.