Vierailija

Miten jaksatte toisianne?

Oma parini on ihan huippu tyyppi ja hyvä työssään, mutta silti hänen juttunsa, työtapansa ja koko persoonansa alkavat välillä ärsyttää. Tunne lienee molemminpuolinen. Silloin ollaan hiljaa ja puhutaan keskenämme vain välttämättömät. Tauoilla hakeudutaan toisten seuraan. Välillä vaihdan vuoroakin vain jotta saan taukoa hänen naamansa katselusta. Silti vakkariparistani en kokonaan luopuisi.

Kommentit (1)

Vierailija

Teen parityötä, useimmiten saman ihmisen kanssa mutta en joka vuorossa kuitenkaan. Tuttua on, että joskus ei vaan jaksa toisen kanssa pahemmin muuta puhua kuin välttämättömät, mutta sitten ollaan hiljaa. Oman työparini kanssa kuitenkin huomaan, että hienoa on juuri se, että osataan lukea toisiamme ja toistemme mielialoja, jolloin tietää milloin on vain parempi olla hiljaa. Muutenkin pitkällä aikavälillä oppii tuntemaan toisen tavat toimia, heikkoudet ja vahvuudet jne. jolloin työnteko työparin kanssa on sujuvaa ja kumpikin omalta osaltaan tietää miten eri työtehtävissä toimia ilman suurempaa neuvottelua ja työnjakoa. Ja huonoina hetkinä osataan esimerkiksi paikata toinen toistemme heikkouksia.

Vaikka joskus työparin naama hetkellisesti ärsyttääkin, en vaihtaisi parityöskentelyä tai tavanomaisinta työpariani. Toki uusien ihmistenkin kanssa on mukavaa tehdä töitä, mutta arvostan silti äärettömästi sitä miten saumattomaksi yhteistyö tutun tuöparin kanssa on muodostunut.

T: ensihoitaja

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla