Vierailija

Meni ja osti auton ja vielä YLPEILI sillä.

Suomessa ei saa kertoa, mitä omistaa ellei ole menestynyt oikealla tavalla (urheilusaavutuksilla). Muussa tapauksessa voit olöa varma, että ihmiset suuttuvat ja halveksuvat. Kuka tuo luulee olevansa, eihän se ole koskaan tehnyt mitään ja nyt elvistellään.

Ei kyllä Suomessa ainoat ihmiset, jotka saavat pröystäillä omaisuudellaan ovat jääkiekkoilijoita, formulakuskeja tai muita kunniallisia urheilijoita.

Pitäkää mammat nyt huolta, että Kielinaisen pää tippuu pois pilvistä. Huonon merkkinen ja mallinen auto, Ameriikassa muutenkin on halvempaa, ruman värinen, turha ostos - halvemmallakin pärjää ja huollotkin on halvemmat. Miksi ylipäätään tuo tuon esille. Ihme tyrkky. Onko muka niin ihmeellistä, että maksetaan auto käteisellä...

Kommentit (4)

Vierailija

Tottakai sitä saa ja pitääkin hankkia asioita mistä on haaveillut koko ikänsä, ei mitään väliä mitä suomessa jotkut kateelliset katkerat akat valittaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kielinaisesta ajattelee ekana että oraalin ammattilainen. Ei kaikki kadehdi sitä jos jollakin menee hyvin. Paria piirrettä en suomalaisissa ymmärrä. Kateus ja synkkyys. Aivan kuin menestys ja hauskanpito olisivat pahoja asioita.

Vierailija

Kukaan ei haukkunut suomen räppäripoikia kun on yli 100 000e kaarat alla..... ja lehdissä vielä jutut. Annas olla jos olet nainen, et todellakaan saa kertoa mitä olet hankkinut. Saarankin pitäisi olla tuossa iässä jo ylipainoinen YH äiti joka elää tuilla ja asuu lähiössä, mutta eipäs olekaan=)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla