Vierailija

Alkaa pikkuhiljaa ihmetyttämään tämä "arvokeskustelu" ja, että Sipilän ja kumppaneiden pitäisi tehdä "arvovalintoja" ja tuomita rasismi nyt yhdessä tuumin. Ihan kuin tämä olisi kilpailu siitä kuka kerkeää ensiksi tuomitsemaan jonkun asian tai olemaan moraalisesti toista ylempänä. Eikö oletusarvoisesti ihmisten turvallisuus ja maan taloudellinen tilanne pitäisi olla niitä arvoja, joita tällä hetkellä pitäisi puolustaa eniten? Miten vitussa rasismi on pahempi uhka näille vihervassareille ja mulle äärivasemmistolaisille kuin maahanmuutto ja islamin leviäminen? Ruotsissa on käyty tismalleen tätä samaa paskaa vääntöä ja metakeskustelua kahden ääripään välillä jo kaksi vuosikymmentä ja tuloksena on se, että ne oikeat ongelmat ovat jääneet korjaamatta. Raiskaukset nousseet 1400% ja väkivaltarikoset 300%. Yli puolet toimeentulotuista menee vähemmistön osuudessa oleville maahanmuuttajille.

Miksi meillä ei ole rationaalista keskustelua tästä aiheesta? Mikä helvetti siinä on, että meidän pitäisi ensisijaisesti toimia jonain moraalisina supervaltoina ja vasta toissijaisesti miettiä asioita pitemmällä tähtäimellä oman kansan turvallisuuden kannalta?

Kommentit (2)

Vierailija

uusnatsin tekemä tönäisy = järjestäytyneen väkivaltaryhmän suorittama poliittinen murha.

"pakolaisen" tekemä ryöstömurha = valitettava yksittäistapaus joka ei liity mitenkään tekijänsä taustoihin.

Vierailija

Ottanut koko päivän päähän kun on seurannut uutisointia tämän erään nuoren miehen kuolemasta (rauha hänen sielulleen, oli miehestä mieltä mitä tahansa), mutta sitten muistin millaista väkeä tämä uusi herrakansa on ja totesin itsekseni naurahtaen, että eiköhän joku/jotkut niistä ole ensi viikon puoleen väliin mennessä perseillyt taas oikein urakalla ja median valkopesua saa taas seurata kulmat koholla. Sånt är livet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla