Vierailija

Kysymys otsikossa. Ajatuksena olisi siis kirjoittaa kattavampi esittelyteksti Tinderiin ja sitä kautta päästä juttelemaan kiinnostavien miesten kanssa. Syyt miksi en halua tunnistettavaa kuvaa ovat:
-Teen päivittäin kymmenien uusien ihmisten kanssa työtä, en halua että tinder-käyttäjät tunnistavat
-En haluaisi tutustumisen tapahtuvan ulkonäon perusteella
-"Pelailijat" ja seksiseuran hakijat eivät varmaan vaivautuisi juttelemaan, jos pelkäävät millanen mörkö siellä toisella puolella juttelee :D

Koska joku kysyy, niin olen nätti ja normaalipainoinen ja kuvattomuuden syynä ei ole epävarmuus omasta ulkomuodosta. En vaan innostu siitä ulkonäöllä pelailusta. En myöskään innostu perinteisistä treffipalstoista, koska kavereilla on ollut niistä huonoja kokemuksia. Miehet kuulemma kyselevät heti ekassa viestissä kuvia jos sellaista ei ole profiilissa (ymmärrän kyllä ulkonäön tärkeyden joillekin) ja lisäksi botit ja ukkomiehet ja setämiehet.

Kokemuksia, kommentteja?

Kommentit (11)

Vierailija

Ymmärrän kantasi. Toki sikäli kun tarvitsee mätsin että pääsee juttelemaan, niin voi olla että moni mies siinä liukuhihnaswaippi-menossa ei jää mitään kuvattomien tekstejä lukemaan..

Vierailija

Ei ole järkeä olla tinderissä ilman kuvaa, sellaiset swaipataan heti vasemmalle.

Tinder=kuvan perusteella tapahtuvaa valkkailua ja yhden profiilin silmäilyyn käytetään alle sekunti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:

-En haluaisi tutustumisen tapahtuvan ulkonäon perusteella

No sitten Tinder on sinulle väärä sovellus. Siinä ei millään muulla ole juurikaan väliä.

OKC:ssakin, joka siis on ehkä niin pitkälle pois pelkistä kuvista kun deittipalvelu voi olla, on testeissä osoitettu että tekstillä on keskimäärin n. 10% vaikutus, ja kuvilla 90%. Sekä naisille että miehille.

Vierailija

Kyllä valitettavasti kuvattomasta profiilista tulee mieleen, että väistämättä kyseessä joku suohirviö. Vaikkei oikeasti kaikki ole.

Vierailija

Mietin, että jos olen itsekin valmis lukemaan kuvattomien miesten tekstejä niin eikö siellä vois olla semmosia samanlaisia miehiäkin? :D Tää koko tinder-juttu tuli mieleen ku jossain blogissa kerrottiin miehellä olleen epäselvä kuva tinderissä, mutta hyvä teksti ja nykyään siis seurustelevat sen bloggaajan kaa.
Ap

Vierailija

Ei kannata mennä tinderiin ollenkaan tuolla asenteella (en siis kritisoi asennettasi, vaan tinderin sopivuutta sinulle). Saat matcheja vain niistä epätoivoisimmista tapauksista, jotka pyyhkäisee kaikki oikealle siinä toivossa että edes joku match tulisi... Muut todennäköisesti pyyhkäisee kuvattoman vasemmalle ihan lukematta tekstiäsi. Kokeile vaikka jotain perinteisempää treffipalstaa, siellä sentään joku saattaa lukea tekstisi kun ei ole niin kiire pyyhkiä oikealle ja vasemmalle :D

Vierailija

Jos et mitään kuvaa aio laittaa, niin älä liity ollenkaan... Laita edes joku huomion kiinnittävä kuva, olkoonkin vaikka vaikeasti tunnistettava. Arskat päähän, filtteriä, jne.. Muuten sinut vain skipataan. Niin harmi kuin se onkin, Tinderin profiiliteksteihin ei juurikaan panostetaan. Sinä voit panostaa, mutta ilman kuvaa fiksutkin miehet painavat ohi ennen kuin edes ottavat selvää sinusta.

Vierailija

Noh, siis voihan sieltä joku samanhenkinen kuvaton mies löytyä. Tai sitten ei. Eipä sitä oikeastaan kokeilematta tiedä :) ei kaikki ihmiset välttämättä oo niin pinnallisia tai swaippaile ajankulukseen.

Vierailija

Kiitos kommenteista!
Ymmärrän, että tinder ei ole tämmöiseen käyttöön suunniteltu, mutta tinder olis niin helppo ihmismäärän ja chattailun helppouden kannalta. Nimenomaan tykkäisin siitä chatista, ettei tarvii aina päivää odottaa toisen viestiä. Jos ei ehdi miettiä viestejä kauaa, saa toisesta nopeammin oikeanlaisen kuvan. Mitä treffipalstapalvelua porukka suosittelis?

Vierailija

Mä vähän ajattelen että kun olen itse selkeillä kuvilla siellä niin niin saa kyllä toinenkin luvan olla. Ei siinä ole ap oikeasti enää mitään salailtavaa..

Vierailija

AP, Suomi24 ja OkCupid ovat ainoat vakavasti otettavat deittisaitit. Muut maksullisia ja / tai kuolleita. Suomi24:ssä enempi perustallaajaa, mutta hyvä olla profiili olemassa. Okc sen sijaan huomattavasti erilaista, nuorten avoinmielisten paikka.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla