Mikä vaivaa ihmistä, joka ei löydä jääkaapista ruokaa?
Mikä helvatan syndrooma on muhelläni, joka ei löydä ruokaa meidän jääkaapista??
Viimeksi eilen sanoin että ne viilit on menneet vanhaksi, mä heitän ne pois. Ja mies närkästyneenä valittamaan että "ai viilit? En mä tiennyt että meillä on viiliä. Mikset ole sanonut niistä?"
Johon mä kysymään että minkä takia siitä olis pitänyt erikseen sanoa, siellähän ne on hyllyllä seisseet viikon.
Nyt ihmettelen sitä, että miten joku voi käydä päivittäin siellä kaapilla ja tehdä itelleen aamu- ja iltapalojaan ilman että koko aikana näkee, mitä siellä kaapissa on??
Miten vaikeeata se voi olla?
Meillä käyn minä ruokakaupassa ja joka kerta sama juttu. Mitään se ei tiedä eikö "osaa" löytää. Kauppaan ihan turha lähettää sitä, sillä siellä on aina ei-siellä-ollut selitykset, kun tullaan tyhjän kassin kanssa takaisin.
Kommentit (20)
Miestä vaivaa laiskapaska-syndrooma. On kuulemma kovinkin tarttuvaa, varsinkin miesten keskuudessa
Se on kyllä jännä kun käyn itse kaupassa niin kaikkea löytyy aina. Paitsi jos on joku hamstrataan kaikki voit villitys menossa, tai etsin jotain todella erikoista tuotetta.
Pyydät miestä tuomaan leipää, juustoa, kalaa ja ruokakermaa, niin se tuo näistä korkeintaan kahta tuotetta.
Meillä on toisinpäin. Mies löytää etenkin vihannekset ja pesee ne huolellisesti, joskus jopa pilkkoo, ja laittaa sitten jonnekin jemmaan pilaantumaan. Olen miljoona kertaa pyytänyt olemaan pesemättä, koska vihannekset pilaantuvat paljon nopeammin jos luonnollinen vaha pestään pois ja sitten pannaan kosteana jonnekin muhimaan. Mutta ei... Porkkanatkin homehtuvat viikossa miehen käsittelyn jäljiltä. Pah.
Mutta voi luoja sitä kalabaliikka mikä olisi noussut tällä palstalla JOS mies olisi SYÖNYT ne VIILIT!
Siinä kuule tulisi tekstiä miten mies söi jääkaapista viilit!
Vierailija kirjoitti:
Meillä on toisinpäin. Mies löytää etenkin vihannekset ja pesee ne huolellisesti, joskus jopa pilkkoo, ja laittaa sitten jonnekin jemmaan pilaantumaan. Olen miljoona kertaa pyytänyt olemaan pesemättä, koska vihannekset pilaantuvat paljon nopeammin jos luonnollinen vaha pestään pois ja sitten pannaan kosteana jonnekin muhimaan. Mutta ei... Porkkanatkin homehtuvat viikossa miehen käsittelyn jäljiltä. Pah.
:D Mikä hemmetin "luonnollinen vaha" ? Vihanneksilla? Kananmunassa on vahapinta ja sen kun pesee pois muna on kakkosluokan muna. Kelpaa silloin vain nopeasti elintarviketeollisuuden käyttöön.
Y-kromosomi. Tunnetaan myös "saalistajan katseena": tarkka katseen kohdistus yhteen pisteeseen yhdistettynä onnettomaan ääreisnäköön. Kokeilepa siirtää voipakettia hyllyltä toiselle, se voisi yhtä hyvin olla kokonaan kadonnut.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Meillä on toisinpäin. Mies löytää etenkin vihannekset ja pesee ne huolellisesti, joskus jopa pilkkoo, ja laittaa sitten jonnekin jemmaan pilaantumaan. Olen miljoona kertaa pyytänyt olemaan pesemättä, koska vihannekset pilaantuvat paljon nopeammin jos luonnollinen vaha pestään pois ja sitten pannaan kosteana jonnekin muhimaan. Mutta ei... Porkkanatkin homehtuvat viikossa miehen käsittelyn jäljiltä. Pah.
:D Mikä hemmetin "luonnollinen vaha" ? Vihanneksilla? Kananmunassa on vahapinta ja sen kun pesee pois muna on kakkosluokan muna. Kelpaa silloin vain nopeasti elintarviketeollisuuden käyttöön.
Kokeile esim. paprikalla tai tomaatilla. Pese yksi huolellisesti, mieluiten pesuaineella. Jätä pöydälle. Pinta nahistuu päivässä. Pesemättä jätetyt säilyvät timmeinä viikon.
Vahapintaisia ovat noiden edellämainittujen lisäksi etenkin omenat ja viinirypäleet.
Mun mies ei löydä niitä viilejä jääkaapista vaikka sanon että ne on siellä. Ei löydä, vaikka niiden edessä ei olisi muota tuotteita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Meillä on toisinpäin. Mies löytää etenkin vihannekset ja pesee ne huolellisesti, joskus jopa pilkkoo, ja laittaa sitten jonnekin jemmaan pilaantumaan. Olen miljoona kertaa pyytänyt olemaan pesemättä, koska vihannekset pilaantuvat paljon nopeammin jos luonnollinen vaha pestään pois ja sitten pannaan kosteana jonnekin muhimaan. Mutta ei... Porkkanatkin homehtuvat viikossa miehen käsittelyn jäljiltä. Pah.
:D Mikä hemmetin "luonnollinen vaha" ? Vihanneksilla? Kananmunassa on vahapinta ja sen kun pesee pois muna on kakkosluokan muna. Kelpaa silloin vain nopeasti elintarviketeollisuuden käyttöön.
Kokeile esim. paprikalla tai tomaatilla. Pese yksi huolellisesti, mieluiten pesuaineella. Jätä pöydälle. Pinta nahistuu päivässä. Pesemättä jätetyt säilyvät timmeinä viikon.
Vahapintaisia ovat noiden edellämainittujen lisäksi etenkin omenat ja viinirypäleet.
Tässä oli kyseessä PORKKANA! EI paprika tai tomaatti.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Meillä on toisinpäin. Mies löytää etenkin vihannekset ja pesee ne huolellisesti, joskus jopa pilkkoo, ja laittaa sitten jonnekin jemmaan pilaantumaan. Olen miljoona kertaa pyytänyt olemaan pesemättä, koska vihannekset pilaantuvat paljon nopeammin jos luonnollinen vaha pestään pois ja sitten pannaan kosteana jonnekin muhimaan. Mutta ei... Porkkanatkin homehtuvat viikossa miehen käsittelyn jäljiltä. Pah.
:D Mikä hemmetin "luonnollinen vaha" ? Vihanneksilla? Kananmunassa on vahapinta ja sen kun pesee pois muna on kakkosluokan muna. Kelpaa silloin vain nopeasti elintarviketeollisuuden käyttöön.
Kokeile esim. paprikalla tai tomaatilla. Pese yksi huolellisesti, mieluiten pesuaineella. Jätä pöydälle. Pinta nahistuu päivässä. Pesemättä jätetyt säilyvät timmeinä viikon.
Vahapintaisia ovat noiden edellämainittujen lisäksi etenkin omenat ja viinirypäleet.
Tässä oli kyseessä PORKKANA! EI paprika tai tomaatti.
Ja millä hemmetin pesuaineella kukaan pesee mitään kasviksia tai vihanneksia!?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Meillä on toisinpäin. Mies löytää etenkin vihannekset ja pesee ne huolellisesti, joskus jopa pilkkoo, ja laittaa sitten jonnekin jemmaan pilaantumaan. Olen miljoona kertaa pyytänyt olemaan pesemättä, koska vihannekset pilaantuvat paljon nopeammin jos luonnollinen vaha pestään pois ja sitten pannaan kosteana jonnekin muhimaan. Mutta ei... Porkkanatkin homehtuvat viikossa miehen käsittelyn jäljiltä. Pah.
:D Mikä hemmetin "luonnollinen vaha" ? Vihanneksilla? Kananmunassa on vahapinta ja sen kun pesee pois muna on kakkosluokan muna. Kelpaa silloin vain nopeasti elintarviketeollisuuden käyttöön.
Kokeile esim. paprikalla tai tomaatilla. Pese yksi huolellisesti, mieluiten pesuaineella. Jätä pöydälle. Pinta nahistuu päivässä. Pesemättä jätetyt säilyvät timmeinä viikon.
Vahapintaisia ovat noiden edellämainittujen lisäksi etenkin omenat ja viinirypäleet.
Tässä oli kyseessä PORKKANA! EI paprika tai tomaatti.
Ja millä hemmetin pesuaineella kukaan pesee mitään kasviksia tai vihanneksia!?
Fairylla. Mun mies. Oikeasti! :D
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Meillä on toisinpäin. Mies löytää etenkin vihannekset ja pesee ne huolellisesti, joskus jopa pilkkoo, ja laittaa sitten jonnekin jemmaan pilaantumaan. Olen miljoona kertaa pyytänyt olemaan pesemättä, koska vihannekset pilaantuvat paljon nopeammin jos luonnollinen vaha pestään pois ja sitten pannaan kosteana jonnekin muhimaan. Mutta ei... Porkkanatkin homehtuvat viikossa miehen käsittelyn jäljiltä. Pah.
:D Mikä hemmetin "luonnollinen vaha" ? Vihanneksilla? Kananmunassa on vahapinta ja sen kun pesee pois muna on kakkosluokan muna. Kelpaa silloin vain nopeasti elintarviketeollisuuden käyttöön.
Kokeile esim. paprikalla tai tomaatilla. Pese yksi huolellisesti, mieluiten pesuaineella. Jätä pöydälle. Pinta nahistuu päivässä. Pesemättä jätetyt säilyvät timmeinä viikon.
Vahapintaisia ovat noiden edellämainittujen lisäksi etenkin omenat ja viinirypäleet.
Ei ne ole mitään luonnollisia vahoja. Kotiompuilla ei ole mitään vahoja pinnassa,kun niitä ei ole suihkutettu millään aineilla. Kyllä ne on siihen suihkutettu. Mitä sitten sisältänee?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Meillä on toisinpäin. Mies löytää etenkin vihannekset ja pesee ne huolellisesti, joskus jopa pilkkoo, ja laittaa sitten jonnekin jemmaan pilaantumaan. Olen miljoona kertaa pyytänyt olemaan pesemättä, koska vihannekset pilaantuvat paljon nopeammin jos luonnollinen vaha pestään pois ja sitten pannaan kosteana jonnekin muhimaan. Mutta ei... Porkkanatkin homehtuvat viikossa miehen käsittelyn jäljiltä. Pah.
:D Mikä hemmetin "luonnollinen vaha" ? Vihanneksilla? Kananmunassa on vahapinta ja sen kun pesee pois muna on kakkosluokan muna. Kelpaa silloin vain nopeasti elintarviketeollisuuden käyttöön.
Kokeile esim. paprikalla tai tomaatilla. Pese yksi huolellisesti, mieluiten pesuaineella. Jätä pöydälle. Pinta nahistuu päivässä. Pesemättä jätetyt säilyvät timmeinä viikon.
Vahapintaisia ovat noiden edellämainittujen lisäksi etenkin omenat ja viinirypäleet.
Ei ne ole mitään luonnollisia vahoja. Kotiompuilla ei ole mitään vahoja pinnassa,kun niitä ei ole suihkutettu millään aineilla. Kyllä ne on siihen suihkutettu. Mitä sitten sisältänee?
On ne, kotona kasvatetuissa on ihan sama vahapinta kuin kaupan ompuissa ja paprikoissa. Säilöntä- ja homeenestoaineita saattaa kyllä olla bonuksena... mutta se pinnan vahamainen suoja on tosiaan ihan sama. http://postharvest.tfrec.wsu.edu/pages/N2I2A
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Meillä on toisinpäin. Mies löytää etenkin vihannekset ja pesee ne huolellisesti, joskus jopa pilkkoo, ja laittaa sitten jonnekin jemmaan pilaantumaan. Olen miljoona kertaa pyytänyt olemaan pesemättä, koska vihannekset pilaantuvat paljon nopeammin jos luonnollinen vaha pestään pois ja sitten pannaan kosteana jonnekin muhimaan. Mutta ei... Porkkanatkin homehtuvat viikossa miehen käsittelyn jäljiltä. Pah.
:D Mikä hemmetin "luonnollinen vaha" ? Vihanneksilla? Kananmunassa on vahapinta ja sen kun pesee pois muna on kakkosluokan muna. Kelpaa silloin vain nopeasti elintarviketeollisuuden käyttöön.
Kokeile esim. paprikalla tai tomaatilla. Pese yksi huolellisesti, mieluiten pesuaineella. Jätä pöydälle. Pinta nahistuu päivässä. Pesemättä jätetyt säilyvät timmeinä viikon.
Vahapintaisia ovat noiden edellämainittujen lisäksi etenkin omenat ja viinirypäleet.
Tässä oli kyseessä PORKKANA! EI paprika tai tomaatti.
Ja millä hemmetin pesuaineella kukaan pesee mitään kasviksia tai vihanneksia!?
Fairylla. Mun mies. Oikeasti! :D
Jösses... No meitä ihmisiä mahtuu tähän maahan ja paljon...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Meillä on toisinpäin. Mies löytää etenkin vihannekset ja pesee ne huolellisesti, joskus jopa pilkkoo, ja laittaa sitten jonnekin jemmaan pilaantumaan. Olen miljoona kertaa pyytänyt olemaan pesemättä, koska vihannekset pilaantuvat paljon nopeammin jos luonnollinen vaha pestään pois ja sitten pannaan kosteana jonnekin muhimaan. Mutta ei... Porkkanatkin homehtuvat viikossa miehen käsittelyn jäljiltä. Pah.
:D Mikä hemmetin "luonnollinen vaha" ? Vihanneksilla? Kananmunassa on vahapinta ja sen kun pesee pois muna on kakkosluokan muna. Kelpaa silloin vain nopeasti elintarviketeollisuuden käyttöön.
Kokeile esim. paprikalla tai tomaatilla. Pese yksi huolellisesti, mieluiten pesuaineella. Jätä pöydälle. Pinta nahistuu päivässä. Pesemättä jätetyt säilyvät timmeinä viikon.
Vahapintaisia ovat noiden edellämainittujen lisäksi etenkin omenat ja viinirypäleet.
Tässä oli kyseessä PORKKANA! EI paprika tai tomaatti.
Ja millä hemmetin pesuaineella kukaan pesee mitään kasviksia tai vihanneksia!?
Fairylla. Mun mies. Oikeasti! :D
Jösses... No meitä ihmisiä mahtuu tähän maahan ja paljon...
Tämä samainen mies myös huolehtii perheen paloturvallisuudesta esimerkillisesti. Hälyttimiä on meillä kahdeksan, joista kaksi keittiössä. Hellan yläpuolella oleva ruuvataan pois joka kerta ruokaa laittaessa tai kun tekee mieli paahtoleipää. Aiheesta on keskusteltu, mutta miehelle on selvää että hella on talon suurin paloriskipaikka joten hälytin on oltava suoraan sen yläpuolella.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Meillä on toisinpäin. Mies löytää etenkin vihannekset ja pesee ne huolellisesti, joskus jopa pilkkoo, ja laittaa sitten jonnekin jemmaan pilaantumaan. Olen miljoona kertaa pyytänyt olemaan pesemättä, koska vihannekset pilaantuvat paljon nopeammin jos luonnollinen vaha pestään pois ja sitten pannaan kosteana jonnekin muhimaan. Mutta ei... Porkkanatkin homehtuvat viikossa miehen käsittelyn jäljiltä. Pah.
:D Mikä hemmetin "luonnollinen vaha" ? Vihanneksilla? Kananmunassa on vahapinta ja sen kun pesee pois muna on kakkosluokan muna. Kelpaa silloin vain nopeasti elintarviketeollisuuden käyttöön.
Kokeile esim. paprikalla tai tomaatilla. Pese yksi huolellisesti, mieluiten pesuaineella. Jätä pöydälle. Pinta nahistuu päivässä. Pesemättä jätetyt säilyvät timmeinä viikon.
Vahapintaisia ovat noiden edellämainittujen lisäksi etenkin omenat ja viinirypäleet.
Tässä oli kyseessä PORKKANA! EI paprika tai tomaatti.
Ja millä hemmetin pesuaineella kukaan pesee mitään kasviksia tai vihanneksia!?
Fairylla. Mun mies. Oikeasti! :D
Jösses... No meitä ihmisiä mahtuu tähän maahan ja paljon...
Tämä samainen mies myös huolehtii perheen paloturvallisuudesta esimerkillisesti. Hälyttimiä on meillä kahdeksan, joista kaksi keittiössä. Hellan yläpuolella oleva ruuvataan pois joka kerta ruokaa laittaessa tai kun tekee mieli paahtoleipää. Aiheesta on keskusteltu, mutta miehelle on selvää että hella on talon suurin paloriskipaikka joten hälytin on oltava suoraan sen yläpuolella.
Ei taida miehesi pelata ihan täysillä pakoilla? Tai ei kaikki muumit ole nyt laaksossa miehelläsi.
Joku hahmottamis/tarkkasvaisuushäiriö?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Meillä on toisinpäin. Mies löytää etenkin vihannekset ja pesee ne huolellisesti, joskus jopa pilkkoo, ja laittaa sitten jonnekin jemmaan pilaantumaan. Olen miljoona kertaa pyytänyt olemaan pesemättä, koska vihannekset pilaantuvat paljon nopeammin jos luonnollinen vaha pestään pois ja sitten pannaan kosteana jonnekin muhimaan. Mutta ei... Porkkanatkin homehtuvat viikossa miehen käsittelyn jäljiltä. Pah.
:D Mikä hemmetin "luonnollinen vaha" ? Vihanneksilla? Kananmunassa on vahapinta ja sen kun pesee pois muna on kakkosluokan muna. Kelpaa silloin vain nopeasti elintarviketeollisuuden käyttöön.
Kokeile esim. paprikalla tai tomaatilla. Pese yksi huolellisesti, mieluiten pesuaineella. Jätä pöydälle. Pinta nahistuu päivässä. Pesemättä jätetyt säilyvät timmeinä viikon.
Vahapintaisia ovat noiden edellämainittujen lisäksi etenkin omenat ja viinirypäleet.
Tässä oli kyseessä PORKKANA! EI paprika tai tomaatti.
Ja millä hemmetin pesuaineella kukaan pesee mitään kasviksia tai vihanneksia!?
Fairylla. Mun mies. Oikeasti! :D
Jösses... No meitä ihmisiä mahtuu tähän maahan ja paljon...
Tämä samainen mies myös huolehtii perheen paloturvallisuudesta esimerkillisesti. Hälyttimiä on meillä kahdeksan, joista kaksi keittiössä. Hellan yläpuolella oleva ruuvataan pois joka kerta ruokaa laittaessa tai kun tekee mieli paahtoleipää. Aiheesta on keskusteltu, mutta miehelle on selvää että hella on talon suurin paloriskipaikka joten hälytin on oltava suoraan sen yläpuolella.
Ei taida miehesi pelata ihan täysillä pakoilla? Tai ei kaikki muumit ole nyt laaksossa miehelläsi.
Ukko on tutkija, eli sellainen kammiossaan könöttävä tieteilijä joka toisinaan saa vähän erikoisempia älynväläyksiä ja kohtelee niitä sitten jumalallisena totuutena. No, arkielämässä siinä on ihan normaalejakin puolia, mutta nuo väläykset ovat kyllä joskus aika erikoisia. Vuosien mittaan on opittu luovimaan... :D
En tiedä, mikä on vaivan nimi, mutta kuinkas mun mies heilastelee sun kanssa? Se epeli!