Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko lapsella lääkitystä? Miten lapsen sairaus näkyy elämässänne?

Olisi kiva kuulla, minkälaisten "erityislapsien" vanhempia tääklä av:llä käy ja pyörii.

Kommentit (6)

Vierailija

Lapsella keliakia, ei juurikaan vaikuta meidän elämään. Ainoastaan ulkomailla tulee pientä lisävaivaa gluteenittoman ruuan löytämisestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Täällä assilapsen äiti. Ei ole lääkitystä, kun ei ole diagnosoitu mitään päällekkäistä sitä tarvitsevaa vaivaa. Onhan tässä jaksamisen kanssa välillä vaikeaa, mutta siihen vaikuttavat monet tekijät, ei vain lapsen oireyhtymä. Lasten asiat kyllä hoituu, tässä pärjätään.

Vierailija

Lapsella endometrioosi, vaikuttaa aika paljon. Tytöllä on järkyttävät kuukautiskivut, joutuu usein olemaan pois koulusta niiden takia, vessassa käyminen hankalaa.

Vierailija

Meillä vaikeasti kehitysvammainen poika, jolla lisäksi vaikea epilepsia ja siihen neljä erilaista lääkettä. Kohtauksia tulee silti päivittäin. Jaksetaan kun on pakko, onneksi me molemmat vanhemmat hoidamme lasta yhtä lailla. Ruokailut hoituu peg- letkun kautta. Ollaan paljon kotona, koska minne tahansa lähteminen vaatii ennakkosuunnittelua liikkumisen, kohtausten ja ruokailun vuoksi. Tähän on kuitenkin jo niin tottunut. Aikaa muiden lasten ja miehen kanssa soisi kuitenkin olevan enemmän. Tulevaisuus huolettaa oman jaksamisen osalta kun ikää tulee lisää ja lapsi kasvaa. Mutta kaiken kaikkiaan koen tällä hetkellä eläväni hyvää elämää ja arki rullaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla