Vierailija

Naapurissa asuu keski-ikäinen nainen ja jos ei muutamaan päivään näe niin kyselee missä olen ollut ja alkaa kyselemään.

Kommentit (10)

Vierailija

On vain utelias. Vastaa mutisten tai hyvin ympäripyöreästi. Jos kyselee yhä, vetoa kiireisiin ja poistu paikalta. Muista olla ystävällinen, ellet halua, että naapuri alkaa puhua sinusta pahaa muille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Minä kerron aina jännittäviä tarinoita Amerikan matkoista ja intiaaneista sekä Afrikan villeistä. Viimeksi kerroin kuinka Afrikan Villet keittävät padassa lihaa elävältä. Yleensä saatan keskustella oluesta ja perustelen laajasti miksi valitsin tänään tämän oluen.

Vierailija

Vastaa että juurihan me käytiin toissapäivänä elokuvissa yhdessä ja eilenhän kävit luonani kahvilla ja luo häneen kummasteleva katse. Tämän kun toistat muutaman kerran luulisi utelujen lippuvan. Mutta jos vieläkään utelut ei lopu niin ala kysellä että muistaako hän nimeään, missä asuu, kuka on presidenttinä.. Seuraavassa vaiheessa alat puhua muistisairauksista ja aina jos näet jonkun menevän hänen luo kylään niin mene surullisena kertomaan kuinka huolissaan olet kun tämä naapurin marjatta ei enää muista mitään. Jos vieläkään ei toimi niin esitä hullua ja kysele onko hän fbin leivissä ja miksi hän salakuuntelee sinua leivänpaahtimen kautta. Lisää vinkkejä voin antaa myöhemmin jos niille tarvetta löytyy.

Vierailija

Kerron ainoastaan niistä menoista, jolloin haluan hänen tyhjentävän postilaatikkoni. Muuten kuuntelen sujuvasti jos aidalla nähdään.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Riippuu siitä, onko se kirjattu yhtiöjärjestykseen.

Suomen laki menee yhtiöjärjestyksen edelle. Onko tästä säädetty laissa?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla