Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Anoppi toi kolmen kympin edestä jotain nuijittuja naudan ulkofileepihvejä

Vierailija
16.09.2016 |

Mitä niille tekisi?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
16.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistat ja syötte.

Vierailija
2/13 |
16.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ompele niistä lisäkkeet pieniin häppäreihin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
16.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nauttikaa ne kera härkäpapujen ja chiantin.

Vierailija
4/13 |
16.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kasvonaamiot kaikille.

Vierailija
5/13 |
16.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syö.

Vierailija
6/13 |
16.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyysi ne takuulla lähimarketista

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
16.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Entä luumua, läskiä ja omenaa sisälle, rullalle ja hautumaan uuniin?

Vierailija
8/13 |
16.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Paistat ja syötte.

Tämä villi ehdotus tuli minullekin eka mieleen. Vähän harvinaisempi tapa käyttää lihaa, mutta välillä voi kokeilla tuotakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
16.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos et osaa tai halua pihveiksi paistaa, rullat hyvä vaihtoehto. Ja jos et muuta jaksa, tee vaikka vatkuli. Se tehdään yleensä huonosta lihasta, mutta tärkeintä on ettet jätä lihaa pilaantumaan.

Vierailija
10/13 |
16.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee merimiespihviä tai kiusausta, saat nimetä ihan miten parhaaksi näet. Leikkaa suikaleiksi, ruskista vähän ja laita vuokaa perunasipulisekoituksen kanssa. Nesteeksi pannunhuuhtelulientä, jota voi  vahvistaa lihaliemeksi jauheella tai kuutilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
16.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jostain Tallinnan torilta, oletko varma ettei ne ole hullun lehmän lihaa?? Itse panisin roskiin ilman takelteluja.

Vierailija
12/13 |
16.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tee merimiespihviä tai kiusausta, saat nimetä ihan miten parhaaksi näet. Leikkaa suikaleiksi, ruskista vähän ja laita vuokaa perunasipulisekoituksen kanssa. Nesteeksi pannunhuuhtelulientä, jota voi  vahvistaa lihaliemeksi jauheella tai kuutilla.

En kyllä lähtisi hyvää lihaa pilppomaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
16.09.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parempi on höyryttää tai ryöpätä ne.