Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä on ruskistamisen hyöty?

Vierailija
27.07.2016 |

Joissain ruokaohjeissa neuvotaan, että ensin nopeasti ruskistetaan pannulla ja sitten laitetaan uuniin kypsymään.

Mikä ihmeen hyöty siitä ruskistamisesta on?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
27.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kauniimpaa ja maukkaampaa.

Vierailija
2/9 |
27.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Antaa monien mielestä hyvää makua. Terveellisempää ruskistamatta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
27.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaiketi tarkoitus on, että kuumalla pannulla ruskistaminen sulkee nesteet lihan sisään, ja uunissa siitä hautuu sitten mureaa.

Vierailija
4/9 |
27.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos kyse on lihasta, niin lihan nesteet pysyvät paremmin ruskistetussa, eikä se kuivu. Lisäksi se on, kuten joku jo totesikin, paremman väristä.

Vierailija
5/9 |
27.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sen on luultu pitävän mehut paremmin sisässä, mutta näinhän ei ilmeisesti edes ole. Kivemman näköistä varmaan. Itse teen sen kivan pinnan loppukypsennyksen aikoihin nostamalla lämmöt korkeammalle vähäksi aikaa. Jos teen ollenkaan.

Vierailija
6/9 |
27.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaiketi tarkoitus on, että kuumalla pannulla ruskistaminen sulkee nesteet lihan sisään, ja uunissa siitä hautuu sitten mureaa.

Tämä + Maillardin reaktio. Kun pinta ruskistetaan, siihen muodostuu erityisen herkullisen makuisia yhdisteitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
27.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuo "nesteet sisässä" myytti se vaan elää ja elää vaikka on todistettu satoja kertoja vain luuloksi.

Vierailija
8/9 |
27.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaiketi tarkoitus on, että kuumalla pannulla ruskistaminen sulkee nesteet lihan sisään, ja uunissa siitä hautuu sitten mureaa.

No ei kyllä sulje yhtään mitään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
27.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kaiketi tarkoitus on, että kuumalla pannulla ruskistaminen sulkee nesteet lihan sisään, ja uunissa siitä hautuu sitten mureaa.

Tämä + Maillardin reaktio. Kun pinta ruskistetaan, siihen muodostuu erityisen herkullisen makuisia yhdisteitä.

Ettei vaan olisi karsinogeenejä...

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yhdeksän yhdeksän