Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

juustokakku ei hyydy, vegegel ja liivatteet heitin sekaan

Vierailija
11.07.2016 |

aloitin tuossa tekemään juustokakkua, eli keksipohja johon päälle: kermavaahto, maitorahka, tuorejuusto, soseutetut mansikat, vegegel ja sitruunamehu. löin jääkaappiin ja 1,5 tunnin odottelun jälkeen ei ole vieläkään hyytynyttä. käytin 3 vegegel pussia. tämän jälkeen lisäsin viimeisen neljännen vegegel pussin ja ei mitään eroa. kävin kaupassa hakemassa liivatetta, lämmitin sen ja kaadoin kakkuun ja sekoitin. ei näytä hyytyneeltä edelleekään.

missä vika. piti saada mansikkakermakakku tuorejuustopohjalla, mutta mansikka kiisseliltä koostumukseltaan näyttää.

t. mansikkaleipuri

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
11.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

nyt olen yli 4 tuntia odotellut ja vieläkin velliä....

???????????

help me vai meneekö kallis kakku ja tarvikkeet hukkaan

t. mansikkaleipuri

Vierailija
2/7 |
11.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermavaahtoa???

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
11.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

No veikkaanpa että sun hyydykeaineet on klöntteinä kakussa. Tutkaileppa tarkasti.

Vierailija
4/7 |
12.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

näin on näppylät, ei ne sinne sekottunut.

annoin olla yön yli ja juuri otin jääkaapista. avasin kakkuvuoan reunat ja koko hässäkkä levisi ympäri pöytää hitasti mutta varmasti. laitoin päälle kermavaahtoa ja mansikat. syötiin pikavauhdilla kaapimalla se pöydän pinnasta.

naurettiin vedet silmissä tuolle , haha naurattaa vieläki. ulkonäkö on karmea mutta,

no maku oli taivaallinen.  :DDD:D:D:D

harmi kun tänne ei saa kuvia tästä katastrofista

t. mansikkaleipuri

Vierailija
5/7 |
12.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuumensitko? Jatkossa: kuumenna seos, kun käytät vegegeliä, sekoita samalla sähkövatkaimella tai sauvasekoittimella! Kuulostaa toki hassulta ohjeistaa kuumentamaan. Sekoittuu paremmin! Kasvipohjaisista liivatteenkorvikkeista suosittelen muuten näin vegaanina lämmöllä agar-agaria. Se on merkittävästi helppokäyttöisempää ja kikkailua ei tarvita niin paljon kuin vegegelissä.

Äiti sai joskus Vegegel-kakkunsa hyytymään laittamalla sen pakkaseen :D

Vierailija
6/7 |
12.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

En voi käsittää näitä suomen liivatteita. Asun Italiassa ja nyt Suomessa käydessäni tein juustikakun ja kesti yli 8 tuntia hyytyä jääkaapissa. Italiassa siihen menee yksi tunti. Ohis.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
12.07.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, pitää kuumentaa seuraavan kerran kaikki aineet kattilassa niin jospa se siitä alkais muuttumaan kakuksi, ja kiitos vinkistä että agar agaria on olemassa. täytyy seuraavan kerran kokeilla sitä. kivaa olisi tehdä täysin vegaaninen kakku.

Joo, täällä Suomessa on aika suppeat valikoimat, ainakin perus marketeissa. 2 lajia liivatetta ja 1 lajia vegaanista.

t. mansikkaleipuri